Search:

Type: Posts; User: bmstrong

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.17 seconds.

  1. Replies
    21
    Views
    2,141

    I'll check. Do they need to enable anything in...

    I'll check. Do they need to enable anything in their accounts? I find it hard to believe this is a byproduct of a normal American plan.
  2. Replies
    21
    Views
    2,141

    Best Option For Travelling In Europe?

    My parents will be traveling this summer for 10-14 days in Europe. I believe a Rome and London stop, and possibly a Paris as well. They currently both use Lumia 925's on T-mobile. What are the best...
  3. Replies
    0
    Views
    542

    Sold: T-Mobile Lumia 925

    Drop A PM with pics.
  4. Replies
    2
    Views
    762

    Sold: To The Top! 810, Where Are You?

    To The Top! 810, Where Are You?
  5. Replies
    2
    Views
    492

    Sold: Sold! Thanks!

    Sold! Thanks!
  6. Sold: sold! Thanks!

    sold! Thanks!
  7. Replies
    2
    Views
    762

    Sold: Nobody? Really, really looking for an 810.

    Nobody? Really, really looking for an 810.
  8. Replies
    2
    Views
    762

    Sold: T-Mobile Lumia 810

    Drop a PM.
  9. Sold: AT&T Galaxy Note 2 CyanogenMod 10.1 w/Samsung TPU

    Item: AT&T Galaxy Note 2 CyanogenMod 10.1 w/Samsung TPU
    Price USD: $535
    Condition: 8/10
    Items included: Box, Charger, Papers, Samsung TPU Hybrid

    SELLING DETAILS:
    Location: Ohio
    Accepted...
  10. Replies
    2
    Views
    492

    Sold: To The Top.

    To The Top.
  11. Sold: sold! Thanks

    sold! Thanks
  12. Sold: Drop: $160. 7.8 is January 30th.

    Drop: $160. 7.8 is January 30th.
  13. Replies
    1
    Views
    875

    Sold: Also looking for a Black AT&T Lumia 920. Drop a...

    Also looking for a Black AT&T Lumia 920. Drop a PM.
  14. Sold: AT&T Nokia Lumia 900 Locked OEM Case Included

    Daily Driver black AT&T Nokia Lumia 900 been inside it's OEM black Nokia case since day one. Locked to AT&T. Comes with OEM charger, cable and box but missing the damn key to open the SIM slot.
    ...
  15. Sold: sold! Thanks!

    sold! Thanks!
  16. Sold: Last drop: $50.00

    Last drop: $50.00
  17. Sold: Drop:$70.00

    Drop:$70.00
  18. Sold: Drop: $80.00.

    Drop: $80.00.
  19. Sold: T-Mobile Nokia Lumia 710 White with Purple Case

    8/10 Nokia Lumia 710 with purple case and OEM Nokia charger and cable. No box or papers. Wiped and ready for use. Was my Mom's phone for a couple months. 710 is locked to T-Mobile.

    Price: $100...
  20. Replies
    2
    Views
    492

    Sold: Galaxy Nexus GSM

    Drop a PM with pics and price.
  21. Replies
    0
    Views
    451

    Sold: T-Mobile Windows Phone 8 Phones

    Drop a PM. WP8 Only!!
  22. Replies
    1
    Views
    526

    Sold: sold! Thanks!

    sold! Thanks!
  23. Replies
    1
    Views
    526

    Sold: Nexus 10 32 GB Mint In Box

    Unopened. 32GB. I haven't decided yet to keep it or give it as an X-Mas gift or trade/sell it. I've been looking for Lumia 920's in Black: Developer or Rogers unlocked, possibly the AT&T version, or...
  24. Replies
    1
    Views
    875

    Sold: Developer Nokia Lumia 920

    Drop a PM!
  25. Replies
    781
    Views
    127,507

    Very nice. Here's a FP2 promo: ...

    Very nice. Here's a FP2 promo:

    http://m.youtube.com/watch?v=cRu8DLR6gfk

    Love to see your lock & home screens and app drawers. What are you guys using?
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4