Search:

Type: Posts; User: bmstrong

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.13 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    487

    Sold: T-Mobile Lumia 925

    Drop A PM with pics.
  2. Replies
    2
    Views
    703

    Sold: To The Top! 810, Where Are You?

    To The Top! 810, Where Are You?
  3. Replies
    2
    Views
    480

    Sold: Sold! Thanks!

    Sold! Thanks!
  4. Sold: sold! Thanks!

    sold! Thanks!
  5. Replies
    2
    Views
    703

    Sold: Nobody? Really, really looking for an 810.

    Nobody? Really, really looking for an 810.
  6. Replies
    2
    Views
    703

    Sold: T-Mobile Lumia 810

    Drop a PM.
  7. Sold: AT&T Galaxy Note 2 CyanogenMod 10.1 w/Samsung TPU

    Item: AT&T Galaxy Note 2 CyanogenMod 10.1 w/Samsung TPU
    Price USD: $535
    Condition: 8/10
    Items included: Box, Charger, Papers, Samsung TPU Hybrid

    SELLING DETAILS:
    Location: Ohio
    Accepted...
  8. Replies
    2
    Views
    480

    Sold: To The Top.

    To The Top.
  9. Sold: sold! Thanks

    sold! Thanks
  10. Sold: Drop: $160. 7.8 is January 30th.

    Drop: $160. 7.8 is January 30th.
  11. Replies
    1
    Views
    807

    Sold: Also looking for a Black AT&T Lumia 920. Drop a...

    Also looking for a Black AT&T Lumia 920. Drop a PM.
  12. Sold: AT&T Nokia Lumia 900 Locked OEM Case Included

    Daily Driver black AT&T Nokia Lumia 900 been inside it's OEM black Nokia case since day one. Locked to AT&T. Comes with OEM charger, cable and box but missing the damn key to open the SIM slot.
    ...
  13. Sold: sold! Thanks!

    sold! Thanks!
  14. Sold: Last drop: $50.00

    Last drop: $50.00
  15. Sold: Drop:$70.00

    Drop:$70.00
  16. Sold: Drop: $80.00.

    Drop: $80.00.
  17. Sold: T-Mobile Nokia Lumia 710 White with Purple Case

    8/10 Nokia Lumia 710 with purple case and OEM Nokia charger and cable. No box or papers. Wiped and ready for use. Was my Mom's phone for a couple months. 710 is locked to T-Mobile.

    Price: $100...
  18. Replies
    2
    Views
    480

    Sold: Galaxy Nexus GSM

    Drop a PM with pics and price.
  19. Replies
    0
    Views
    435

    Sold: T-Mobile Windows Phone 8 Phones

    Drop a PM. WP8 Only!!
  20. Replies
    1
    Views
    515

    Sold: sold! Thanks!

    sold! Thanks!
  21. Replies
    1
    Views
    515

    Sold: Nexus 10 32 GB Mint In Box

    Unopened. 32GB. I haven't decided yet to keep it or give it as an X-Mas gift or trade/sell it. I've been looking for Lumia 920's in Black: Developer or Rogers unlocked, possibly the AT&T version, or...
  22. Replies
    1
    Views
    807

    Sold: Developer Nokia Lumia 920

    Drop a PM!
  23. Replies
    781
    Views
    119,139

    Very nice. Here's a FP2 promo: ...

    Very nice. Here's a FP2 promo:

    http://m.youtube.com/watch?v=cRu8DLR6gfk

    Love to see your lock & home screens and app drawers. What are you guys using?
  24. Replies
    781
    Views
    119,139

    Anyone try a 64?

    Anyone try a 64?
  25. Replies
    781
    Views
    119,139

    Yeah. Looking at Amazon the Stormtrooper version...

    Yeah. Looking at Amazon the Stormtrooper version looks to be around $575. Still too rich for my blood. I dearly want one but with Belle on it I'm buying it just to play with not use for a DD. Any...
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4