Search:

Type: Posts; User: ipodlover77

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.24 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    618

    Man I Missed This Site

    Probably going to get deleted but wow. The last time I signed on was about 4 years ago.

    I really missed this site :(

    My passion for cellphones isn't what it used to be but I always enjoyed this...
  2. Replies
    151
    Views
    16,659

    why exactly has howardforums died down? has it...

    why exactly has howardforums died down? has it been the lack of interest in tech or have people just migrated to other places like XDA? *sigh*
  3. Replies
    0
    Views
    879

    Sold: Day old Galaxy Nexus

    Have a GSM varient of the Galaxy Nexus up for sale.

    Just one day old, condition is flawless. Will include a silicone case, screen protector and car charger. Includes all the box and accessories....
  4. Replies
    0
    Views
    1,188

    Sold: Brand New Blackberry 9900 (AT&T)

    Item Description : Brand new in box AT&T BlackBerry Bold 9900
    Price : $429.00 Shipped FIRM
    Condition : 10/10 Brand New
    Includes :All original in box accessories still in plastic wrap.
    Item...
  5. Sold: UNLOCKED One Hour Old AT&T Samsung Galaxy 2

    Have a 1 hour old samsung galaxy 2. Just took off the front and back plastic. Then realized I don't really like it. Phone is unlocked now. Comes with box and accessories etc etc. Looking to get...
  6. 2011 MacBook Pro 15" Quad-Core (UPGRADES!)

    Item Description : MacBook Pro 15" 2.0ghz
    Price : $1670 or $1650 w/o Sims 3
    Rate it : 9.9/10
    What it comes with : Box, manuals, charger, spare charger, restore disks, mighty mouse (faulty)
    Item...
  7. Replies
    0
    Views
    846

    For Trade: /FS: Two Hour Old Motorola Atrix

    Up for trade is my 2 hour old motorola atrix. I was gonna sell it as brand new but i had to try it. had to see if it'll replace my iphone. Unfortunately, i prefer the iphone so im putting this up for...
  8. Replies
    0
    Views
    691

    Sold: Inspire 4G +32GB Card+ Extra

    Up for sale is a 9/10 HTC Inspire 4G. only area thats not 9/10 is that stupid battery cover area (the replaceable part). Its a TAD bit worn from trying to pry it up with a coin. But im sure you could...
  9. Replies
    0
    Views
    919

    Sold: HTC Inspire 4G + 32GB Card

    Up for sale is a 9/10 HTC Inspire 4G. only area thats not 9/10 is that stupid battery cover area (the replaceable part). Its a TAD bit worn from trying to pry it up with a coin. But im sure you could...
  10. Replies
    41
    Views
    5,050

    Set up Gmail via the exchange method and you have...

    Set up Gmail via the exchange method and you have push email/calendar/contacts
  11. Thread: Inspire 4G

    by ipodlover77
    Replies
    1
    Views
    1,100

    Sold: email me at [email protected] for a faster...

    email me at [email protected] for a faster reply.
  12. Thread: Inspire 4G

    by ipodlover77
    Replies
    1
    Views
    1,100

    Sold: Inspire 4G

    Bought brand new. Made a friend use his upgrade lol. Used for a few hours. Comes with everything (of course). Looking for 380+paypal fees. I'll pay for shipping but insurance is extra (which i...
  13. Replies
    2
    Views
    664

    Sold: another deal with corupt!!! :D

    another deal with corupt!!! :D
  14. Replies
    2
    Views
    664

    Sold: long time bump. wowzers.

    long time bump. wowzers.
  15. Replies
    1
    Views
    920

    For Trade: Also will sell for 395 paypal gift or +fees....

    Also will sell for 395 paypal gift or +fees. Firm. Thanks.
  16. Replies
    1
    Views
    920

    For Trade: AT&T Nexus One for iPhone 4

    Looking for a straight trade for an iPhone 4 16GB (must be in excellent condition). Have a sparingly used Nexus One AT&T 3G. Not looking for outright sale. iPhone 4 trade only. No captivates,...
  17. Replies
    0
    Views
    400

    Sold: AT&T Nexus One

    anyone have a mint (which means the trackball is still clear and not dirty) a AT&T nexus one?
  18. Replies
    3
    Views
    759

    geez evilernie, not sure if the lounge is dead or...

    geez evilernie, not sure if the lounge is dead or if we're the minority. im glad that your giving it another chance though! it was actually kind of difficult for me to get into it. the first couple...
  19. Replies
    3
    Views
    759

    Any Fans of Venture Bros?

    Just finished seasons 1-4 and LOVE the show. Just wondering if there are any fans of Venture Bros on hofo.
  20. :( really sad to hear this. band of brothers made...

    :( really sad to hear this. band of brothers made me realize how smart this guy was.
  21. Replies
    2
    Views
    664

    Sold: Motorola V9 Mahogany (ATT) $95

    Up for sale is a razr v9 for ATT. Not unlocked. Condition is 7/10. dropped once so it has scuffs on the corner. NO DENTS NO CRACKS ETC ETC. Just scuffs. Works perfectly, no problems making calls,...
  22. as much as i HATE the thought of verizon getting...

    as much as i HATE the thought of verizon getting it (no offense. its mainly cause of the people who slammed the phone saying it sucked just cause it wasn't on there network. its ironic cause the...
  23. Replies
    0
    Views
    692

    For Sale: BNIB Nexus S

    Just got a brand new nexus s. 610 shipped paypal gift. Shipped using USPS priority. Will include signature confirmation. If insurance is wanted, add 4. No canada please. Too complicated. Thanks!
    ...
  24. Replies
    1
    Views
    650

    For Sale: grr. some issues came up. this has to go asap....

    grr. some issues came up. this has to go asap. 340 paypal gift shipped!
  25. Replies
    85
    Views
    9,773

    good idea. i should mention, that whole antenna...

    good idea. i should mention, that whole antenna thing was overblown. i actually get a TAD bit better signal with the iphone. voice quality is good too. but yeah, try it out. dont forget to post back...
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4