Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 16 to 30 of 32

Thread: White Screen in browser

  1. #16
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    12
    Phones
    Razor
    Kickflip
    Kyocera Slider Remix
    Carrier
    Verizon
    Feedback Score
    0
    well is there a way to sync through the computer because when i try to sync it ota it says unable to sync please try again later? This is the second time ive gotten the white page and so im goin to have to hard reset again but i dont want to without syncing my contacts.
    I love the ocean!

  2. #17
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    659
    Phones
    iPhone 2G Unlocked/Jailbroken 3.0
    Sprint PHS300 Pocket 3G Router
    Carriers
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    I know you have to first log in to Helio.com and setup your myhelio mail account and what not.

    Here's a link to the Helio support page referring to this procedure.
    http://kb.helio.cust-serv.com/HelioK...lecttype=match

  3. #18
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    53
    Phones
    hero
    ocean
    Carrier
    helio
    Feedback Score
    0
    This problem happened to me a few days after I received my ocean. Now I called customer care and we had to do a hard reset wich was ok because I did not have a lot of things on the phone yet soooo we went ahead and did the reset wich fix the problem. Today the same shite happened and this time I dont want to do the hard reset I tried clearing the history and everthing that everybody suggested on this thread, but nothing worked. Guys I need help to my problem please. I usually dont post a lot of things but I like reading the threads on hofo. anybody please

  4. #19
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    659
    Phones
    iPhone 2G Unlocked/Jailbroken 3.0
    Sprint PHS300 Pocket 3G Router
    Carriers
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    These were the steps I took to fix the problem as directed to me by a customer service rep.

    1. Open the browser
    2. Hit Menu
    3. Arrow right to Search
    4. Arrow up or press 8 for Settings
    5. Delete Cookies
    6. Empty Cache
    7. Clear History
    8. Uncheck Auto-Complete
    9. Click Save and Restart the phone

  5. #20
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    53
    Phones
    hero
    ocean
    Carrier
    helio
    Feedback Score
    0
    I tried all of that but, it still did not work.

  6. #21
    Join Date
    May 2007
    Posts
    24
    Feedback Score
    0
    this sucks so were gonna have to reset everytime this happens..crap i tell u update please helio

  7. #22
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    CA
    Posts
    1,659
    Carrier
    T-Mobile Prepaid
    Feedback Score
    0
    just happened to me today too...

    i think ill return the phone and keep my drift

  8. #23
    Join Date
    May 2007
    Posts
    24
    Feedback Score
    0
    man this sucks...i think they prob rushed out the ocean so it wasnt over shadowed by the iphone... its funny cause all my other stuff works myspace app gmaps just not the browser...and i was thinking today like glad i dont got so many problems like most people do...guess its just a matter of time b4 i get all the problems everyone eles got i just gotta do something to trigger them i m sure

  9. #24
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    53
    Phones
    hero
    ocean
    Carrier
    helio
    Feedback Score
    0
    Before doing the hard reset is there anyway to get the games out of the phone so they wont get erased?

  10. #25
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    80
    Phones
    Tmobile Wing
    Tmobile@Home Service DFW
    Carriers
    T-mobile
    Feedback Score
    0
    Wirelessly posted (BlackBerry8100/4.2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

    Here we go again. Got the white screen now on my replacement ocean

  11. #26
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,542
    Phones
    PN-810 (Ocean)
    SPH-A523 (Mysto)
    SPH-A513 (Fin)
    Carrier
    Helio
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by doriangrey
    Before doing the hard reset is there anyway to get the games out of the phone so they wont get erased?

    All of your downloaded games are saved to your account. When you open the browser, hit up, then select Account, and there will be a redownload option.

  12. #27
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Laci Mini
    These were the steps I took to fix the problem as directed to me by a customer service rep.

    1. Open the browser
    2. Hit Menu
    3. Arrow right to Search
    4. Arrow up or press 8 for Settings
    5. Delete Cookies
    6. Empty Cache
    7. Clear History
    8. Uncheck Auto-Complete
    9. Click Save and Restart the phone
    worked for me

  13. #28
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    53
    Phones
    hero
    ocean
    Carrier
    helio
    Feedback Score
    0
    hey justin b thanks for the information about the games.

  14. #29
    Join Date
    May 2007
    Location
    US, South FL
    Posts
    1,088
    Phones
    HTC Touch Pro (Sprint)
    HTC EVO
    Blackberry Curve (Sprint)
    Carriers
    Sprint
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by justin_b
    The white screen happened to me as well, however clearing the cache didn't work, it just locked up for about 6 seconds then exited out.
    that's what's happening to me right now. for the past 2 days. it's annoying since i kinda really needed to see the train schedule...! @_@

    luckily they have a phone number!
    i'm trying to avoid doing a hard reset. i HATE doing it!

    I guess one of these days that I decide I really want to use my web browser, i'll do said 'hard reset'.

    my space - http://myspace.com/noisuf0
    I've got Sprint Speed.

  15. #30
    Join Date
    May 2007
    Posts
    408
    Feedback Score
    0
    I've had this happen to me too. But after a few hours it kicked back in and started working just fine. I have a sneaky suspicion you get Noded to the proxy and that if the mobilizer to a certain proxy goes awol the browser just loads white pages. The connection is clearly up since other apps still work and if you notice it doesn't load the white pages instantly the bar at the bottom comes up as if it's communicating.

    This is yet another reason to allow for an independent browser (opera cough) to be downloaded to the phone. OR allow us to reset JUST THE BROWSER without resetting the phone. I have a feeling the "hard reset" just makes you reconnect to a random node thus "fixing" the problem. But there should be another way to do this w/o losing everything. Also since in most cases it "fixes" itself and usually happens to just some phones not network wide it really really probably has to do with the mobilizer.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Bookmarks