Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 16 to 30 of 51

Thread: HTC Cube launcher + TouchFlo

  1. #16
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    cincy, oh
    Posts
    34
    Device(s)
    Samsung Behold
    Carrier(s)
    Voicestream
    Feedback Score
    0
    ok figured it out....

    it works best for me top of screen from right to left. FYI

    BUT------> HOW DO YOU GET THE WEATHER TO WORK??!!
    FREE cellphone minutes! The simplest , most inexpensive (free) way to get minutes and ringtones! CLICK HERE

  2. #17
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    United States
    Posts
    48
    Device(s)
    XV6875
    Carrier(s)
    Verizon Wireless
    Feedback Score
    0
    Heh, finally got mine to work when I tried swiping lower right to left.

    On the XV6800 it doesn't seem to work all that well, at least not on mine. Was difficult to get it to take the finger swipes, and it seemed to lock up the device momentarily from time to time. Also, loosing the speed dial on the HTC Home with it installed makes it not worth it to me. Too bad cause it looks GREAT.

  3. #18
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Jupiter
    Posts
    214
    Device(s)
    I860
    Carrier(s)
    Nextel
    Feedback Score
    0
    eddie whats your email I spent the last 2 days installing diffrent versions and doing resets untill I found the master combo. I will send it to you tom still working on the keypad though.


    PPCKitchen.org for all your PDA needs.

  4. #19
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    104
    Device(s)
    HTC Diamond
    Carrier(s)
    Sprint
    Feedback Score
    0
    sorry for going off topic but whats up NexVision? I used to be a big nextel guy and was at nextelmodz alot and remember u, good to see some OG's around here!


    UPDATE: For sprint users, Poorly duck has made a new cube with yellow sprint style icons, works the same, theres a link to it in the original thread I posted

  5. #20
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1
    Device(s)
    T-mobile wing
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    I need help installing the cube on my t-mobile wing(herald) the cube doesnt show up

  6. #21
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    46
    Carrier(s)
    Cingular
    Feedback Score
    0
    Question about this. Do i unzip the file before transfering it over to my phone? Or do i just transfer it directly?

  7. #22
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    104
    Device(s)
    HTC Diamond
    Carrier(s)
    Sprint
    Feedback Score
    0
    yes just unzip the files on your computer, then transfer the .CAB files to your ppc

  8. #23
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6
    Feedback Score
    0

    6800

    Hey Eddie

    did you ever have any luck? I'm thinking of trying on my 6800.

  9. #24
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    West of GTA
    Posts
    230
    Carrier(s)
    Bell
    Feedback Score
    0
    I think the link is broken now.

    Anybody got the files hosted somewhere else?

  10. #25
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Dwnshft
    I think the link is broken now.

    Anybody got the files hosted somewhere else?
    i just used them works fine for me

  11. #26
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    toronto, canada
    Posts
    6,752
    Device(s)
    DoCoMo S0905iCS White, HTC Magic
    Carrier(s)
    Rogers 3G
    Feedback Score
    0
    works great on the tytn II


    SE: T200, T237, K750i/W800i, w900, K800i (x2), w300, w600, z710i/w710, M600i, W810i, K790a, W580, T650i, W760i, W980i
    Apple: iPhone 8GB (x3), iPhone 3G 16GB White
    HTC: TyTn II, Cruise, Touch HD (x3), G1, Magic
    DoCoMo: SE SO905iCS (x2)
    SoftBank: HTC X01HT (x2), Samsung 707SC, Sharp 904sh
    Nokia: N95 8GB, Nokia E71-2, Nokia N79-3

    Heatware: marktang

  12. #27
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    5
    Feedback Score
    0
    I just installed the 2 cab files to my phone.I am using the wing by the way. What do I need to do from here. I cant seem to get it to do anything.Do I need to download anything else in order to make this work.Your reply would be really appreciated.Thank you and have a great one..

  13. #28
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    104
    Device(s)
    HTC Diamond
    Carrier(s)
    Sprint
    Feedback Score
    0
    ok if you installed correctly then all u need to do is swipe your finger across the screen (easiest is left to right or right to left) and the cube will launch

  14. #29
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    5
    Feedback Score
    0
    Thank you so much.I finally figured it out.Anything else cool you can do with the wing?

  15. #30
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    46
    Carrier(s)
    Cingular
    Feedback Score
    0
    Ok. I installed it and it's nice. A little hard to get it up sometimes. But my main question is, how do i get the home page to work? It's an Rar file and what do i have to do to install that one?

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Bookmarks