Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 46 to 51 of 51

Thread: HTC Cube launcher + TouchFlo

  1. #46
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    I thought there only were 3 sides to the "cube". How can I get more, and what are they? I've only been able to use the speed dials, picture/video/etc, and Bluetooth on/off, airplane mode, activesync, etc. sides.

  2. #47
    Join Date
    May 2008
    Location
    EPT
    Posts
    555
    Device(s)
    Tmo G2x, Gtab 7inch
    Carrier(s)
    cricket
    Feedback Score
    0
    Head over to http://www.PPCgeeks.com

    They have threads that show you how to get a 4th side to the cube. If you get it to work post your results and tell us how it works and looks. 8)
    Code Name: fabricated_hero
    Status: Member of the EPT Cricket Mafia
    Quote: "I came here to chew bubble gum and crack phones...and im all out of bubble gum."

    Latest Exploits:
    --Palringo IM crack
    --M2D 6800 ROM
    --WM6.5 6900 ROM

    Next Hijacks:
    --The truck that delivers the Phones...LOL
    --That blonde at the end of the bar. lol

  3. #48
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    I'm still working on getting my phone fixed, and find out if it's gonna happen or not tomorrow. If not, I'll be looking for a new Touch, as I need the info I've backed up from mine... Also, there's no other phone I want from Bell right now, really. I was going to buy a Diamond or Pro, until I found out Bell is gay and locks out any ESM not sold through them at some point...

    Anyways, as soon as I get my phone, I'll be working on getting a 6.1 version loaded, GPS unlocked, new side to the cube, etc. Seeing as I no longer have a warranty, as Bell ruined my phone (broke the void sticker), I'll be playing around with it.

  4. #49
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The Great State Of TEXAS
    Posts
    1
    Device(s)
    xv6800
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Does HTC Cube launcher work w/ wm6.1?

  5. #50
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2
    Feedback Score
    0

    Lightbulb How to map Touchflo Photos application laucher to S2V

    I am using HTC Touch P3452, and have downloaded S2V as Photo lauching application.. Now when I use the TouchFLO, and press the Photo, it goes to the default HTC photo application , but I wish to use S2V as the default application... Can someone guide me on how to do this...

    Thanks
    Dilip

  6. #51
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Feedback Score
    0
    I know im a little behind the times now, but i just got a xv6800 as it is one of the last few phones that do not need a data plan from verizon. I installed the cube and audio, my question is: a)do i need the audio if i will use WMP? b)i thought with touchflo you can scroll the contacts similar to an iphone, how come I can't?

    Thanks!

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Bookmarks