Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 1 to 15 of 77

Thread: HARD CABLE Sidekick LX unlock?

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    254
    Device(s)
    Blackberry 8900 (Fido)
    Carrier(s)
    Fido
    Feedback Score
    0

    HARD CABLE Sidekick LX unlock?

    Just curious..

    How is this method peformed? And what tools are the eBay sellers that claim to "hard cable" unlock Sidekick 3's/LX's/SLIDE's using?

    Solearius

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tampa
    Posts
    97
    Device(s)
    Sidekick LX
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Solearius
    Just curious..

    How is this method peformed? And what tools are the eBay sellers that claim to "hard cable" unlock Sidekick 3's/LX's/SLIDE's using?

    Solearius
    Apparently, this guy is claiming to have either written or obtained a pre-written CUSTOM software for the sidekick. I don't honestly know if I believe it. Once you "unlock" a sidekick you can't use the internet or messengers. Seems a waste.
    Team Blue

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    254
    Device(s)
    Blackberry 8900 (Fido)
    Carrier(s)
    Fido
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by darkgoddess51
    Apparently, this guy is claiming to have either written or obtained a pre-written CUSTOM software for the sidekick. I don't honestly know if I believe it. Once you "unlock" a sidekick you can't use the internet or messengers. Seems a waste.
    It's been demonstrated that Unlocked T-Mobile Sidekicks can actually work on the Fido/Danger network for data by simply changing the NETWORK APN settings.

    Solearius

  4. #4
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miami
    Posts
    1,548
    Device(s)
    Samsung galaxy s4
    Carrier(s)
    T-MOBILE
    Feedback Score
    0
    Yea but danger caught on to that and changed any access from fidos apn on anything after the hiptop2.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    254
    Device(s)
    Blackberry 8900 (Fido)
    Carrier(s)
    Fido
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by reas0n555
    Yea but danger caught on to that and changed any access from fidos apn on anything after the hiptop2.
    And who told you that?

    It still works for plenty of people.

    There are still folks with LX's with working data using danger.fido.ca

  6. #6
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miami
    Posts
    1,548
    Device(s)
    Samsung galaxy s4
    Carrier(s)
    T-MOBILE
    Feedback Score
    0
    www.poweredbydanger.com go check it out

  7. #7
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    254
    Device(s)
    Blackberry 8900 (Fido)
    Carrier(s)
    Fido
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by reas0n555
    www.poweredbydanger.com go check it out
    I'm very familiar with that website.
    It is still possible to use Fido's unlimited Hiptop data plan on a hard cable unlocked T-Mobile branded Sidekick.

    Only catch is, the service is on-and-off I hear.

    It works majority of the time. But sometimes during the evening you may not get service.

    Solearius

  8. #8
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,225
    Carrier(s)
    T-Mobile(Nov. '07 - Present)
    Feedback Score
    0
    The Sidekick is best left locked to T-Mobile (unless you're traveling overseas and want to use it there) as there's little reason to unlock it since it loses most of it's functionality. Even by using Fido's service, it's hit or miss service.
    Quote Originally Posted by jaekidd1012
    The Nokia E71: It turns you into an ***hole
    100th POST @ 3/27/08
    500th POST @ 2/08/09
    1000th POST @ 5/06/09

    I haven't thought up a good new siggy yet so I'm gonna use this!

  9. #9
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Hawaii
    Posts
    11
    Device(s)
    motorola i730
    Carrier(s)
    nextel
    Feedback Score
    0
    I called t-mobile today and they told me that they cant unlock sidekicks? How can you unlock them?

  10. #10
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miami
    Posts
    1,548
    Device(s)
    Samsung galaxy s4
    Carrier(s)
    T-MOBILE
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by glw1231
    I called t-mobile today and they told me that they cant unlock sidekicks? How can you unlock them?
    tmobile doesnt unlock sidekicks anymore,they stopped doing it when the sidekick 2 was still aroound (ages ago).

  11. #11
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    58
    Feedback Score
    0
    so if i'm unlocking a sidekick (slide, idk if that matters), and i have at&t, it won't work for internet? any way yo get around it?

  12. #12
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    17 hollygrove
    Posts
    418
    Device(s)
    8350i,i930
    Carrier(s)
    nextel/t-mobile togo
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by lildude78510
    so if i'm unlocking a sidekick (slide, idk if that matters), and i have at&t, it won't work for internet? any way yo get around it?
    nope not at all

  13. #13
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Canada
    Posts
    1,302
    Device(s)
    BB Bold 9000 ~White~
    Carrier(s)
    Rogers
    Feedback Score
    0
    I think we need like, a massive bolded lettered title on this forum that says YOU CANNOT UNLOCK A SIDEKICK lol. I mean BIG and VERY bold.

  14. #14
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tampa
    Posts
    97
    Device(s)
    Sidekick LX
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by DDRMacintosh
    I think we need like, a massive bolded lettered title on this forum that says YOU CANNOT UNLOCK A SIDEKICK lol. I mean BIG and VERY bold.
    Dude, people NEVER get it. There will always be some tool arguing that it CAN be unlocked and still use the data package, and always some tool asking how to put ringtones on it. Always.

    Glad to see I'm not the only one tired of it

  15. #15
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Toronto
    Posts
    270
    Device(s)
    TREO 680
    Carrier(s)
    Fido
    Feedback Score
    0
    to clarify what has been said, you cannot unlock it for data on other networks, so it works all the time.

    I have unlocked hundreds (through http://www.globalunlock.com/sidekick.htm) and once unlocked the phone will make and recieve calls and you will be able to make and recieve text messages. Data will not work.

    PHONE CAN BE UNLOCKED FOR PHONE AND TEXT
    DATA WILL NOT WORK


    Thanks,
    Mukul
    Global Unlock
    www.globalunlock.com

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6 LastLast

Bookmarks