Page 5 of 21 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... LastLast
Results 61 to 75 of 311

Thread: HTC Touch Pro

  1. #61
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    30
    Device(s)
    Sidekick 3
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Say after it comes out for all these carriers, will the price of the "imported" ones be cheaper?

  2. #62
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    5
    Device(s)
    HTC Touch Pro (Raphael) [RAPH100]
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by SoLaYzee
    They have AIM Mobile and MSN Live is already pre-installed on the Touch Pro.

  3. #63
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    30
    Device(s)
    Sidekick 3
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by ER34
    They have AIM Mobile and MSN Live is already pre-installed on the Touch Pro.
    Oh ok. That's great! =D

  4. #64
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    35
    Feedback Score
    0
    Hey all...

    I have a Touch PRO and use it on T-Mobile here in the states and the phone is freggin amazing!

    I have a G1 on order as well, so we will see how it works out...

    AIM is not pre-installed, but MSN is... AIM you can download by going to wap.aol.com and click on products, and a mobile AIM is there...

    absolutely beautiful phone...

    BIG upgrade from my HTC Touch Cruise

  5. #65
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    35
    Feedback Score
    0
    Pictures (from my ebay listing)... ((yes I go threw phones like hotcakes...))






















  6. #66
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    17
    Device(s)
    HTC Touch Pro
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    I have one too... using it on T-Mobile in the U.S. AWESOME!!! I LOVE it!

    I do want AIM on it tho...


  7. #67
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    35
    Feedback Score
    0
    for AIM go to :

    wap.aol.com

    click on PRODUCTS and then AIM MOBILE!

    download the CAB and poof your ready to go!

  8. #68
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    10,003
    Feedback Score
    0
    how much are you asking for the touch pro?
    or do you have a listing thread for it?

  9. #69
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    35
    Feedback Score
    0
    Touch Pro has just sold...

    I do have a Touch Cruise (polaris) for sale though...

  10. #70
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    32
    Device(s)
    HTC Fuze
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    How can you guys use a Touch Pro on T-Mobile (U.S. I am assuming)?

    It is like trying to drive a Ferrari in a school zone (no 3G bands).

  11. #71
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    USA
    Posts
    54
    Device(s)
    HTC Touch Pro
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    my touch pro will be in MONDAY!!!
    ordered from ebay from the seller selling for $777.77, i read his feedback and has sold alot of them with happy customers.
    cant wait!

  12. #72
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    17
    Device(s)
    HTC Touch Pro
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by CopyCutPaste
    for AIM go to :

    wap.aol.com

    click on PRODUCTS and then AIM MOBILE!

    download the CAB and poof your ready to go!
    i did that a bit after i posted! i can use it through wifi (since I have no internet plan)

    but how come it isnt like the AIM on my old dash, the one t-mobile installs... (i didnt have to have any internet to send IMs through the program...)?????

  13. #73
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    35
    Feedback Score
    0
    I think that AIM program uses internet and not text messages like the AIM on the Dash... (which I had as well...)

    So for those without unlimited texts it actually works out a little better....





    You can use any unlocked GSM phone with T-Mobile... BUT, T-Mobiles new 3G network will not work with the Touch Pro... It will use the EDGE network which isnt that bad... The touch pro has such a fast processor in it that full web pages load pretty quickly as well...

  14. #74
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    30
    Device(s)
    Sidekick 3
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by CopyCutPaste
    I think that AIM program uses internet and not text messages like the AIM on the Dash... (which I had as well...)

    So for those without unlimited texts it actually works out a little better....





    You can use any unlocked GSM phone with T-Mobile... BUT, T-Mobiles new 3G network will not work with the Touch Pro... It will use the EDGE network which isnt that bad... The touch pro has such a fast processor in it that full web pages load pretty quickly as well...
    Did you ever use a Sidekick? Is the Touch Pro's internet much faster than the Sidekick(Internet plan-wise and not Wi-fi)? Because the Sidekick's internet is really slow and it makes it

  15. #75
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    35
    Feedback Score
    0
    The download speeds are the same, but the web page actually loading is faster....

    When I compared my Cruise to my Touch Pro the Touch Pro just loaded pages faster, scrolling was faster etc...

    I have not yet used a sidekick...

    but full web browsing on the Touch Pro / Google Maps worked pretty well..

Page 5 of 21 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... LastLast

Bookmarks