Results 1 to 6 of 6

Thread: Casio G'z One Boulder Resetting!

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    16
    Phone
    MOTORAZR V3M
    Carrier
    Verizon
    Feedback Score
    0

    Casio G'z One Boulder Resetting!

    Have anyone experienced this problem? This usually happens when my father (this is my father's phone) goes on the mobile web or VCast.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ohio
    Posts
    8
    Phones
    casio boulder
    smt5800
    Carriers
    verizon
    Feedback Score
    0
    yes this has happened to me twice since ive had this phone(2 months now)
    ...if only i could get my casio boulder to work with data pilot.........
    ......however my smt5800 doesnt either=data pilot/waste o cash!

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    16
    Phone
    MOTORAZR V3M
    Carrier
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Thank you for sharing. Knowing always helps!

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ohio
    Posts
    8
    Phones
    casio boulder
    smt5800
    Carriers
    verizon
    Feedback Score
    0
    im convinced that any software not made for a mac always seems to have problems?!?!?!?!?!?(phones included)

  5. #5
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    16
    Phone
    MOTORAZR V3M
    Carrier
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by emanjungle
    im convinced that any software not made for a mac always seems to have problems?!?!?!?!?!?(phones included)
    Macs crash too!

  6. #6
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ohio
    Posts
    8
    Phones
    casio boulder
    smt5800
    Carriers
    verizon
    Feedback Score
    0
    not nearly as often as a pc.
    are you serious or what?

Bookmarks