Page 5 of 20 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... LastLast
Results 61 to 75 of 287

Thread: Web And MMS Settings Check Here First....

  1. #61
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    36
    Feedback Score
    0

    Thumbs up

    Hi LOGICAL4L, I just got my metroPCS Sprint HTC-6900 flashed but text and web are not working. What would be the settings for my 6900.

    Thanks

    Quote Originally Posted by L0GiC4L 3ViL
    before you ask every phone is different this is not deffinative but if you have anything to add that would be helpful to others plz feel free to post here try to keep the thread clean..

    web settings (note web and mms spyder off evdo, and rtt data)

    Homepage - http://wap.metropcs.net
    User ID - %[email protected]
    Password - 00 (i tried it and it worked on mine but it could be different[it may also work to leave password blank])
    Gateway IP 1: 000.000.000.000
    Gateway 1: wap.metro.net
    Service Type 1: HTTP
    Port 1: 3128
    E2E Port 1: 443
    LXL Port 1: 3128
    Gateway IP 2: 000.000.000.000
    Service Type 2: HTTP
    Port 2: 0
    E2E Port 2: 0
    LXL Port 2: 0


    MMS: settings (note mms will not work without web)


    Server MMS

    MMS addy http://mms.metropcs.net:3128/mmsc

    upload addy
    [email protected]

    profile
    http://uaprof.metropcs.net/uaprof/model of phone

    user agent
    user-agent model of phone

    http header
    X-DEVICE-MIN

    LG vx-8500 settings

    Originally Posted by thegame460
    I have MetroWeb working on my LG VX-8500. It's not perfect yet, but its working.

    Here are the settings I am using:

    Primary Address: wap.metropcs.net
    Secondary Address: wap.metropcs.net

    Primary Port: 3128
    Primary LXL Port: 3128
    Secondary Port: 0
    Secondary LXL Port: 0

    Username: 0000000000

    User Password: Blank (Nothing)

    Homepage: http://wap.metropcs.net

    You must have MetroWeb on your account. After you access the browser, you have to restart the broswer from the settings menu. It might take a couple of restarts, but it does work.

    http://www.howardforums.com/showthread.php?t=1436455
    thanks to berry for the screen shots!

    http://howardforums.com/showthread.php?t=1435492
    New Ev-Do prl

    http://howardforums.com/showthread.php?t=1439471
    Thank you BeerMaster!!!

    Many thanks to all those making progress and not starting new threads asking for the same old information

    MMS on the LG's is still up in the air.
    WAP and MMS are a no go on the instinct PLZ stop asking...

    *Thread Cleaned-Up by Forum Moderator: Please stay on-topic--thread hijacking will NOT be tolerated!*

  2. #62
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    brighton
    Posts
    77
    Device(s)
    Blackberry Curve
    Carrier(s)
    Sprint pcs
    Feedback Score
    0
    I have tried all the settings I could find searched all over this site and all over the net and I cant seem to get my HTC/Sprint touch to connect to the internet! I have put all the settings in and when I go to connect it saya username or password is invalid! i am out of ideas has anyone else had any luck with the spint touch? if so please HELP!!!!!!!!!!
    Code Name: The Bull!
    Status: Metro Mafia!
    Quote: You mess with the Bull you get the horns!!!

  3. #63
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    3,671
    Device(s)
    HTC Evo [Afflicted Evo 2.3.3]
    Carrier(s)
    MetroPCS
    Feedback Score
    0
    the settings for the touch are the same settings that the mogul uses just follow it step by step
    Code Name: L0GiC4L 3ViL
    Status: Metro Mafia®
    Quote: "Make love not war... Contribute dont leech.My insane logic gets the job done..."
    Latest Exploits:
    evo full flash (yes mms works), samsung intercept web (ask around), moto droid full flash
    Next Hijack: AFFLICTION ROM




    11/4 3000th post

  4. #64
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1
    Feedback Score
    0
    Ok So im On this Part


    Right click on “FileDB” and select “Overwrite”



    10. Browse to, and select the cracked “FileDB” (Attached below)


    BUT WHIN I FIND IT AND TRY TO OVERWEITE IT TELLS ME THAT MY PHONE IS BLOCKED AND I CAN NOT OVERWRITE HELLP HELLP I BEEN TRYING TO DO THIS FOR THE PAST 2 DAYS AND CAN NOT DO IT EMAIL ME
    [email protected] THANKS THANKS AND MORE THANKS

  5. #65
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Device(s)
    LG ENVY2 VX9100
    Carrier(s)
    Metro PCS
    Feedback Score
    0
    My fault yall im not cell phone thingamajiger literate.....

    but where do i get that lg download ?

    i already downloaded bitpim.......

    i got an lg envy2 vx9100

    and do i just follow that same procedure that was on those screen shots ?????

  6. #66
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    681
    Feedback Score
    0
    What does it mean when i get to the part on lg download under nv edit and i cannot edit anything? How do a make it where i can edit it? thanks

  7. #67
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    AZ
    Posts
    6,693
    Device(s)
    BB 9630 Tour
    Carrier(s)
    Boost
    Feedback Score
    0
    you need to have the proper DLL labed, or make sure you're using 1.3.6.3 verison of LG download.

    itsmatt please do not request software on these forums.
    -------------------------------------------
    Isriam

  8. #68
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    681
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Isriam
    you need to have the proper DLL labed, or make sure you're using 1.3.6.3 verison of LG download.

    itsmatt please do not request software on these forums.
    so v1.6 wont work? and i have vx9100.dll is that the right one?

  9. #69
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    A, A
    Posts
    2,895
    Device(s)
    Sprint Touch on Cricket with working Proxy Bypass, MMS, Java, EVDO Rev. A and GPS
    Carrier(s)
    PWNED by the Cricket Mafia!
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by labed
    so v1.6 wont work?
    It might work. I just wouldn't recommend it.

    I can't verify your success if you go with 1.6. I always stick by the de facto standard.
    Code Name: berry_lthird
    Status: Former Mafia® Boss (Retired)
    Quote: "Hi Aquaman!"
    Latest Exploits:
    --Brew/Clicks Confirmed Working for Verizon Samsung Handsets!

    Next Hijacks: Candid photo shoot of local fast food bunny

    My LG VX9900 enV to Cricket Tutorial


    Thread Hijacking will NOT Be Tolerated!

  10. #70
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    681
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by berry_lthird
    It might work. I just wouldn't recommend it.

    I can't verify your success if you go with 1.6. I always stick by the de facto standard.
    am i using the right dll? vx9100.dll? also when i use 1.3.6.3 it freezes when i sellect edit nv. Im using the lg dare btw thanks

  11. #71
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    681
    Feedback Score
    0
    ok so i followed all the steps but it still not working

  12. #72
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    681
    Feedback Score
    0
    Ok i got the web working. Thanks for the help...is it not possible to get mms working on the dare?

  13. #73
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    miami
    Posts
    137
    Device(s)
    htc pro
    Carrier(s)
    sprint
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by L0GiC4L 3ViL
    the settings for the touch are the same settings that the mogul uses just follow it step by step
    ok this is my problem i have a touch that i got flash to metropcs i didnt do it so i dont what was done but the thing is whenever i want the wed to work i have to go into connection settings and go to the isp thats where the metro web setting r and go to manage existing and hit connect thats the only way i could get on line and if a make a phone call i have to do it all over again if i dont do that and try to get on the web without doing that if keep try and connec to the sprint and not metro need all the help

  14. #74
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    brighton
    Posts
    77
    Device(s)
    Blackberry Curve
    Carrier(s)
    Sprint pcs
    Feedback Score
    0
    so I have a question! does anyone know why my web will throw me a error while im in EVDO it says username or password is not vaild! but if im in 1X its fine? and I still cant get my MMS working? I have the touch from sprint! any ideas would be helpful!!

  15. #75
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    3,671
    Device(s)
    HTC Evo [Afflicted Evo 2.3.3]
    Carrier(s)
    MetroPCS
    Feedback Score
    0
    check your mms settings one thing off will not allow you to send or recieve anything

Page 5 of 20 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... LastLast

Bookmarks