Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 16 to 30 of 62

Thread: My Unlocked BlackBerry Storm, working on T-Mobile!

  1. #16
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    593
    Device(s)
    BlackBerry 8900
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    ^ Makes no difference to T-Mobile users. Both have the 2 bands which T-Mobile USA uses, and neither have T-Mobile's 3G bands. No difference whatsoever.

  2. #17
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Merritt Island, Florida
    Posts
    244
    Device(s)
    ic902/iPhone
    Carrier(s)
    Nextel-Sprint
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by shawndh
    I thought Verizon had CDMA phones. It's GSM?
    The Storm even has a Verizon labeled sim chip for the GSM side of the phone.
    People sleep peaceably in their beds at night only because rough men stand ready to do violence on their behalf.
    George Orwell


  3. #18
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    bay area
    Posts
    4,476
    Device(s)
    Vertu Ascent Motorsport Edition
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    hmm might consider doing this.
    small collection
    Nokia 8801, 8890, 7190
    Sony Ericsson K800i Casino Royale, C902i Quantum of Solace
    Motorola V80(x2; QUADBAND )
    Headsets Motorola S805, Plantronics 640

  4. #19
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Northern Virginia
    Posts
    6
    Device(s)
    HTC Raphael (ATT Fuze) NATF 4.4S
    Carrier(s)
    ATT
    Feedback Score
    0
    Would this work on AT&T at all? I know the process involves applications from Tmobile, but what happens if you put in an AT&T Sim?

  5. #20
    Join Date
    May 2004
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    276
    Device(s)
    Blackberry Tour 9630
    Carrier(s)
    Verizon Wireless
    Feedback Score
    0
    I got mine unlocked yesterday, now I just have to get an ATT or Tmobile sim card to ensure functionality before I go get a ATT or TMobile plan


    They can make cell phone technologies that can download faster than my DSL line. Why can't they make a phone that I can use on my submarine?!

  6. #21
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1
    Feedback Score
    0
    You would need Verizon to get the unlock code correct? If you do anyone willing to help me out?? I'm thinking about doing this, but don't have or know anyone with Verizon.

  7. #22
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bergen County
    Posts
    1,739
    Device(s)
    iPhone 16gb - Black
    Carrier(s)
    AT&T Mobility
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Primo45
    You would need Verizon to get the unlock code correct? If you do anyone willing to help me out?? I'm thinking about doing this, but don't have or know anyone with Verizon.

    Welcome to the forums. Try to find someone at work. I was thinking about it , had the money in hand at the store and the device didn't please me at all.
    All opinions and postings are my own thoughts and opinions and in no way reflect the policies, terms and conditions, or should be taken as an agreement or binding contract between you and AT&T Mobility.

    POSTS:

    666- 4/3/7 at 12:41AM

    1000- 7/10/7 at 9:16PM





  8. #23
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    NYC
    Posts
    549
    Device(s)
    Blackberry 9650 Pin: 3220F44F
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    So wait, verizon is giving out sim unlock codes? I thought that was impossible to get...

  9. #24
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bronx
    Posts
    15
    Device(s)
    HTC 8525
    Carrier(s)
    Cingular needs HSPDA in the BRONX
    Feedback Score
    0
    can you get tmobile data to work with this?

  10. #25
    Join Date
    May 2004
    Location
    Miami
    Posts
    156
    Carrier(s)
    Sprint Nextel
    Feedback Score
    0

  11. #26
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Where the sun don't shine
    Posts
    1,443
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Do all functions work with tmobile? email, mms, messenger etc.

  12. #27
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    bay area
    Posts
    4,476
    Device(s)
    Vertu Ascent Motorsport Edition
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by mobstar
    so it works with TMobile? nice. as someone else had asked. do all the functions work ok?

  13. #28
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Cleveland, Oh
    Posts
    200
    Device(s)
    Storm
    Feedback Score
    0
    I will be getting mine unlocked Monday.... Has anyone figured out how to remove the Verizon phone number that stays on the top of the screen?

  14. #29
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    bay area
    Posts
    4,476
    Device(s)
    Vertu Ascent Motorsport Edition
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by baggyp
    I will be getting mine unlocked Monday.... Has anyone figured out how to remove the Verizon phone number that stays on the top of the screen?
    what number are you referring to?

  15. #30
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Cleveland, Oh
    Posts
    200
    Device(s)
    Storm
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by phattbam
    what number are you referring to?
    Say if you have a phone number from Verizon 212 555 1212, and a Tmo number 789 555 6789, the Verizon number is still displayed at the top even if your using gsm only. At least that is what I've heard.

    This is referring to when you make a call.

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Bookmarks