Results 1 to 9 of 9

Thread: configuring a regular phone to use the sidekick apn

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,504
    Device(s)
    Galaxy nexus
    Carrier(s)
    T-mobile
    Feedback Score
    0

    Question configuring a phone to use the sidekick apn

    can you configure a phone to use the sidekick apn?
    Last edited by yoshiki2; 06-08-2009 at 10:59 PM.
    Proud to be Latin/Chinese xD

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Prince George, British Columbia, Canada
    Posts
    1,976
    Device(s)
    Blackberry Curve 8320
    Carrier(s)
    Rogers
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by yoshiki2
    can you configure a phone to use the sidekick apn?
    Just a sidekick. They go through the Danger servers, so only a SK device will work.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    3,380
    Device(s)
    Asus Zenfone, GS7Edge, Nokia 6230i
    Carrier(s)
    T-Mobile, Xfinity Mobile, Verizon
    Feedback Score
    0
    x2


    this message is too short
    If you can read this, thank a teacher. If you are reading this in English, thank a Veteran.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,504
    Device(s)
    Galaxy nexus
    Carrier(s)
    T-mobile
    Feedback Score
    0
    so, even if i configure a tm506 it will not work using the sidekick apn?

  5. #5
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Prince George, British Columbia, Canada
    Posts
    1,976
    Device(s)
    Blackberry Curve 8320
    Carrier(s)
    Rogers
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by yoshiki2
    so, even if i configure a tm506 it will not work using the sidekick apn?
    That's correct.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    31,608
    Device(s)
    LG V20 and LG G Pad X 8.0
    Carrier(s)
    T-Mobile One Plan 6+1 lines
    Feedback Score
    0
    Wirelessly posted (HP 211 and SE Z780: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; IEMobile 7.7))

    I'd like to know why do you want to use regular phone with prepaid SK?



    Optimum/Cablevision

  7. #7
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,504
    Device(s)
    Galaxy nexus
    Carrier(s)
    T-mobile
    Feedback Score
    0
    this thread is from a month ago... i was trying to know if i could use data on the tm506 before asking on the SE forums

  8. #8
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    USA
    Posts
    114
    Device(s)
    Blackberry Storm (unlocked
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Actually I believe you can. I use my Sidekick Plan on my iPhone so I don't see a reason why it won't work on any "dumb" phone. Crap, it evn worked on my old N-Gage.

    The APN is: hiptop.t-mobile.com
    Username: dummy
    password: dummy

    Just to clarify, you actually have to type the word "dummy" in. It isn't a blank field.

    Enjoy.
    When our 5 powers combine, we summon Earth's greatest champion: Captain Planet.
    Driver picks the music. Shotgun shuts his cakehole.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,413
    Device(s)
    Samsung Galaxy S5 (VZW), iPad 4 (1GB plan on T-Mobile)
    Carrier(s)
    Verizon Wireless
    Feedback Score
    0
    Yep, I can use the Sidekick prepaid data with my iPhone, using the APN and the username/password. Works like a charm.

Bookmarks