Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 31 to 45 of 76

Thread: Latest Metro Evdo Prl

  1. #31
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    513
    Device(s)
    anything that can get me lte speeds of 20 Mbs or more!
    Carrier(s)
    Metro Pcs
    Feedback Score
    0
    so if i flash that prl it wont mess up my phone right ?

  2. #32
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    United States
    Posts
    5
    Device(s)
    Samsung Eternity
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by m4f1050
    Is it M800? Use Samsung PST and find the phone's .DLL
    yes it's a m800, but where can I get samsung pst? can you send me a link please

  3. #33
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Wine Country
    Posts
    5
    Device(s)
    Motorola Quantico
    Carrier(s)
    MetroPcs
    Feedback Score
    0
    First Time Ever posting. I'm asking for help. I just got Metro's Motorola Quantico. Last night I dialed *228 and the prl was updated. what else can i do to improve overall performance with this phone, any cool ideas? im new to this, so please bare with me. I Thank You

  4. #34
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    usa
    Posts
    24
    Device(s)
    samsung
    Carrier(s)
    t-mobile
    Feedback Score
    0

    Arrow zte prl

    i need little help loading the prl inside phone and its not taking it and i used qpst cdma purchased cdma workshop and no luck please help need it for a customer and i have no fone to give her to use and she been crazy lol please help and thanks in advance ,,,,,,,,rymi
    aboulroum-cell flasher

  5. #35
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    440
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by rymi
    i need little help loading the prl inside phone and its not taking it and i used qpst cdma purchased cdma workshop and no luck please help need it for a customer and i have no fone to give her to use and she been crazy lol please help and thanks in advance ,,,,,,,,rymi
    You going to pay me for the answer? Cause you're making money off her.

  6. #36
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    usa
    Posts
    24
    Device(s)
    samsung
    Carrier(s)
    t-mobile
    Feedback Score
    0

    Thumbs up listen

    this forum is free and im not making no money because i sold her the phone and she came back week later and said her phone dont have service and from what i know , the samsung and the zte phone there prl is crashing and it sets on zero , by the way i repair and flash phones and my solutions are done free cause like i said its forum my friend and nice try and stop making money off people on free forums ,,,,,,,,,, peace out and you should know better than that .lol

  7. #37
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Feedback Score
    0

    Latest Metro Evdo Prl

    Thanks for the good job. I need cdma workshop
    thanks

  8. #38
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    440
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by rymi
    this forum is free and im not making no money because i sold her the phone and she came back week later and said her phone dont have service and from what i know , the samsung and the zte phone there prl is crashing and it sets on zero , by the way i repair and flash phones and my solutions are done free cause like i said its forum my friend and nice try and stop making money off people on free forums ,,,,,,,,,, peace out and you should know better than that .lol
    you said it's for a customer, customer means "she is paying me".
    I do not like giving my solution away to someone if they are charging for it.

  9. #39
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    33
    Device(s)
    Blackberry Storm 9550
    Carrier(s)
    Metro Pcs
    Feedback Score
    0
    Anyone have this PRL loaded on there flashed BB Storm?

  10. #40
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    United States
    Posts
    278
    Device(s)
    iphone 3G
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    i have the prl for the actual blackberry from metropcs if anybody needs it let me know.

  11. #41
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    US
    Posts
    12
    Device(s)
    Samsung Glyde (sch-u940)
    Carrier(s)
    Metro PCS
    Feedback Score
    0
    Question? Why would you need this? Shouldn't cell phones update .prl either automatically or by pressing a combination on your keypads. like *228?

  12. #42
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    United States
    Posts
    278
    Device(s)
    iphone 3G
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    yes, but it has to be a metropcs phone for the *228 prl updating. if you have a sprint phone the prl will be from sprint and not metro, what we are trying to do here is changing the prl of a nnon-metro phone Capice!!!!

  13. #43
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    US
    Posts
    12
    Device(s)
    Samsung Glyde (sch-u940)
    Carrier(s)
    Metro PCS
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by san20176
    yes, but it has to be a metropcs phone for the *228 prl updating. if you have a sprint phone the prl will be from sprint and not metro, what we are trying to do here is changing the prl of a nnon-metro phone Capice!!!!
    Thanks for the info.

  14. #44
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,577
    Feedback Score
    0
    *22806 will get metro prl on any other phone just make sure spc is 000000 or it wont work.

  15. #45
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    Okay, So I have a question about the PRL, I Loaded the EVDO PRL (2004) and it seems that everything should be configured, however my blackberry still says 1x in the top instead of 1xEV, Did I do something wrong, or is it not actually going to say 1XEV?

    Thanks,
    Blake.

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Bookmarks