Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 45 of 98

Thread: so looks like we got a sort of ProxyCap for Blackberry Now

  1. #31
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    31
    Device(s)
    Storm 9530 flashed by me, full MMS and sometimes WAP..lol
    Carrier(s)
    MetroPCS
    Feedback Score
    0
    I was reading a thread earlier around these boards of some person using a metro flashed BB and running youtube on some weird app, they said the name, but now i can't find the thread...
    Last edited by rxu; 11-01-2009 at 11:43 PM.

  2. #32
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Device(s)
    bb curve 8330 (web mms vz to metro)
    Carrier(s)
    metro pcs
    Feedback Score
    0
    im using youtube with xenozu app..

  3. #33
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    440
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Guys am I doing this wrong? I've got
    Name: Gmail

    Hostname(s):
    www.google.com
    mail.google.com


    Request format = http://<HOST><PORT><URI>;deviceside=true;ConnectionSetup= delayed;Connectio nUID=WAP2 Trans


    Getting nothing.

  4. #34
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    440
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    OK I have gotten LogicMail working with this (didn't work without Aerize).

  5. #35
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Stockton Caliiiii
    Posts
    323
    Device(s)
    HTC Droid Eris
    Carrier(s)
    MetroPCS
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by soccerballtux
    OK I have gotten LogicMail working with this (didn't work without Aerize).
    what hostname do you use?

  6. #36
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    440
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by missing2
    what hostname do you use?
    Empty, oddly.
    edit: I should clarify and say empty-- for Wifix.
    Left it set to hostname (default) in LogicMail.

  7. #37
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Stockton Caliiiii
    Posts
    323
    Device(s)
    HTC Droid Eris
    Carrier(s)
    MetroPCS
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by soccerballtux
    Empty, oddly.
    edit: I should clarify and say empty-- for Wifix.
    Left it set to hostname (default) in LogicMail.
    is there a version of logic mail specifically for the storm?

  8. #38
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    440
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Well, bad news guys, the Aerize folk got back to me-- HTTPS isn't possible for Wifix
    I will never have gvoice on my phone

  9. #39
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    500
    Device(s)
    HTC Touch Pro 2
    Feedback Score
    0
    so got a little update on info for this app.
    I got this app to work again with OS 5.0
    for google maps I needed to add one more host to get it to work.
    add mobilemaps.clients.google.com for google maps.
    Now as far as gmail goes, I'll have to do some searching I guess

  10. #40
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    440
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    App developer says HTTPS not possible.

  11. #41
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    500
    Device(s)
    HTC Touch Pro 2
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by soccerballtux
    App developer says HTTPS not possible.
    this is known

  12. #42
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    440
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by JD408
    this is known
    your comment about gmail made me think you did not know.

  13. #43
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    500
    Device(s)
    HTC Touch Pro 2
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by soccerballtux
    your comment about gmail made me think you did not know.
    Gmail still worked.
    I had this working at one time.
    I think google changed something and thats what the problem is here.
    Just like I posted about google maps. I had to add that other host in to get it working again. Where originally I didnt need this to have the app work.
    This leads me to believe something has changed on their end, and perhaps another host name is needed to get gmail to work or else its just not possible any longer. When I first posted about this app though Gmail was working on my phone.

  14. #44
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    440
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by JD408
    Gmail still worked.
    I had this working at one time.
    I think google changed something and thats what the problem is here.
    Just like I posted about google maps. I had to add that other host in to get it working again. Where originally I didnt need this to have the app work.
    This leads me to believe something has changed on their end, and perhaps another host name is needed to get gmail to work or else its just not possible any longer. When I first posted about this app though Gmail was working on my phone.
    Maybe they started requiring end to end encryption?
    I don't really care I'm using Shangmail with my gmail now so I get it pushed straight to the phone the second I receive it. For sending I fire up LogicMail.

    Turns out You don't even need Wifix for LogicMail.

  15. #45
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    500
    Device(s)
    HTC Touch Pro 2
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by soccerballtux
    Maybe they started requiring end to end encryption?
    I don't really care I'm using Shangmail with my gmail now so I get it pushed straight to the phone the second I receive it. For sending I fire up LogicMail.

    Turns out You don't even need Wifix for LogicMail.
    correct logicmail will work without this app.
    Ive tested that in the past, but Ive long since delted it now that I have Tiggit mail. The only thing I dont like about the email thing checking is the drain on the battery.

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Bookmarks