Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: New official upgrade for the HD2

  1. #1
    Join Date
    May 2004
    Location
    Washington DC
    Posts
    1,007
    Device(s)
    T-Mobile Touch Pro 2
    Carrier(s)
    T-mobile
    Feedback Score
    0

    New official upgrade for the HD2

    I just got a text from T-Mobile saying an upgrade is available for the HD2, looks like the version is 3.14.531.1
    Anyone know what the changes are? Good to see they are not dropping support now that they announced WM7 devices in Nov.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Norton, Ohio
    Posts
    2,927
    Device(s)
    HTC Amaze 4G
    Carrier(s)
    T-mobile
    Feedback Score
    0
    Seems like its faster and more stable. It works with most android builds too
    Speeds from my HTC Sensation The last one is Roadrunner-Way to impress, Time Warner


  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    TX,US
    Posts
    3,229
    Carrier(s)
    at&t
    Feedback Score
    0
    it is not new.
    it already posted here 2 months ago http://www.howardforums.com/showthread.php/1675479
    T-Mobile - the largest fake 4G network in Americas

    HTC HD2 Speed on 3G/HSDPA

    T-mobile 3G/H or Pharos 137

    My broadband speed


    My WM phone is the best GPS now, say good bye junk Andriod

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    210
    Feedback Score
    0
    yea, it works mostly, but my mms isn't
    working with this froyo rom i am using.
    have to find out what's happening on
    xda-dev

  5. #5
    Join Date
    May 2004
    Location
    Washington DC
    Posts
    1,007
    Device(s)
    T-Mobile Touch Pro 2
    Carrier(s)
    T-mobile
    Feedback Score
    0
    After you upgraded does your dialer and incoming calls go into landscape mode if you turn the phone? I'm not sure I'm crazy about that.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    TX,US
    Posts
    3,229
    Carrier(s)
    at&t
    Feedback Score
    0
    I reported it was bad rom update two months ago!

  7. #7
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Norton, Ohio
    Posts
    2,927
    Device(s)
    HTC Amaze 4G
    Carrier(s)
    T-mobile
    Feedback Score
    0
    So far at xda more people like this ROM than any other stock ROM.

  8. #8
    Join Date
    May 2004
    Location
    Washington DC
    Posts
    1,007
    Device(s)
    T-Mobile Touch Pro 2
    Carrier(s)
    T-mobile
    Feedback Score
    0
    The HD2 is still hands down better that the DriodX if you need the phone for business first then pleasure and the new ROM has been working well for me. I think I can fix the rotating dialer and the signal seems a tad better, in my office I would lose service on a regular basis now I seem to keep a signal.

  9. #9
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    141
    Device(s)
    PHAROS 137
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    I updated to newest rom and my phone reboots all day, most of the time im not touching it and it rebooted. Got a replacement phone with 2.5 firmware with worked fine and updated it to 3.14 and this phone reboots at random too, mainly when trying to access internet. Anyone else having these issues? My sim card is 9yrs old but works in Pharos 137 and Shadow, swapped battery and tried 2 different memory cards.

  10. #10
    Join Date
    May 2004
    Location
    Washington DC
    Posts
    1,007
    Device(s)
    T-Mobile Touch Pro 2
    Carrier(s)
    T-mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by SAAN25 View Post
    I updated to newest rom and my phone reboots all day, most of the time im not touching it and it rebooted. Got a replacement phone with 2.5 firmware with worked fine and updated it to 3.14 and this phone reboots at random too, mainly when trying to access internet. Anyone else having these issues? My sim card is 9yrs old but works in Pharos 137 and Shadow, swapped battery and tried 2 different memory cards.
    That is a tough one, I haven't had any reboot issues and if it's happening on two phones I don't know what to tell you. Do you notice if it is doing it if you are in an area with no service?
    I had the original Touch HD a few years ago and if I had it looking for 3G and was in an area with no service I had reboot issues. Once I set it for only edge I never had that problem again.
    I don't know if that helps.

  11. #11
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    141
    Device(s)
    PHAROS 137
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    I bought the phone outright so im using the internet2.voicestream.com apn, but i doubt thats the cause either. The only thing i can possibly try next is a sim card swap, but Tmobile does send out refurbished phones, so it might be a third phone is the charm type of thing. .

  12. #12
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Norton, Ohio
    Posts
    2,927
    Device(s)
    HTC Amaze 4G
    Carrier(s)
    T-mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by SAAN25 View Post
    I bought the phone outright so im using the internet2.voicestream.com apn, but i doubt thats the cause either. The only thing i can possibly try next is a sim card swap, but Tmobile does send out refurbished phones, so it might be a third phone is the charm type of thing. .
    I may be a sim card issue. I've never had any reboot issues with any of the ROM's I've used, and I like 3.14 a lot. It's snappy and stable for me.

  13. #13
    Join Date
    May 2002
    Location
    Chicagoland
    Posts
    717
    Device(s)
    Samsung S3 HTC HD2
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by SAAN25 View Post
    I updated to newest rom and my phone reboots all day, most of the time im not touching it and it rebooted. Got a replacement phone with 2.5 firmware with worked fine and updated it to 3.14 and this phone reboots at random too, mainly when trying to access internet. Anyone else having these issues? My sim card is 9yrs old but works in Pharos 137 and Shadow, swapped battery and tried 2 different memory cards.
    That's unfortunate. Try a hard reset before the upgrade (or reinstall), install the upgrade/reinstall and then do a hard reset again after.

  14. #14
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    141
    Device(s)
    PHAROS 137
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Im on phone #3 now, this looks like a refurb too. It came with firmware 2.13.531.1 and would reboot itself about 4-5 times a day. I updated to 3.14.531.1 and started to get the random reboots about 4-5 times a day again. Swapped batteries, tried SPB Shell instead of HTC sense and all programs are installed on a 8GB Class 6 speed memory card. Havent got a new sim card yet, but if that doesnt fix the problem i completely give up next to asking for a brand new HD2 since no one know if the HD7 will work with the $10 preferred internet plans if you buy the phone out right.

  15. #15
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    25
    Device(s)
    T-MO HD2
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Upgrade to 3.14 and go to XDA Developers and download and run M-Deejay clean sense v.2.4 with s6.1 kernel. Follow the instructions. The hd2 with Android froyo is like having a HTC evo on t-mobile. Awesome.

    Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Samsung Omnia II 6.5.3 Official Upgrade?
    By cybergenie35 in forum Windows Mobile (Before 7)
    Replies: 8
    Last Post: 12-22-2010, 09:40 PM
  2. HTC Maple - Official Windows Mobile 6.5 Upgrade from HTC
    By djino in forum Freedom Mobile (previously Wind Mobile)
    Replies: 9
    Last Post: 05-26-2010, 12:31 PM
  3. Official WinMo 6.5 Upgrade for the Jack (SGH-i637)
    By MikeDevenney in forum Samsung
    Replies: 10
    Last Post: 12-18-2009, 08:09 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 06-17-2009, 02:57 PM
  5. Replies: 12
    Last Post: 02-27-2009, 12:33 PM

Bookmarks