Results 1 to 3 of 3

Thread: Is anyone else having issues getting my location weather updates lately? TP2

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    560
    Device(s)
    HTC Touch Pro 2
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0

    Is anyone else having issues getting my location weather updates lately? TP2

    I haven't gotten a my location weather update in about a week. Both mine and my wife's TP2's. Then a friend of mine on Sprint with a TP2 noticed that his just stopped working as well. Wondering what's going on. We live in ATL area.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    TX,US
    Posts
    3,229
    Carrier(s)
    at&t
    Feedback Score
    0
    load a cooked firmware.
    my cooked ROM works fine to get local wheather
    T-Mobile - the largest fake 4G network in Americas

    HTC HD2 Speed on 3G/HSDPA

    T-mobile 3G/H or Pharos 137

    My broadband speed


    My WM phone is the best GPS now, say good bye junk Andriod

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    3,116
    Device(s)
    T-Mobile HTC HD2
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    I'm still getiing updates on my HD2.
    United States of America 1776 - 2001 RIP

Similar Threads

  1. Weather widget location problem.
    By minus208 in forum HTC
    Replies: 5
    Last Post: 06-24-2010, 07:45 PM
  2. [Touch Pro][Location/Weather] Getting it set up.
    By Laderius in forum Cricket/AIO
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-2010, 01:21 PM
  3. Replies: 15
    Last Post: 09-25-2009, 09:22 AM
  4. weather map showing gps street location
    By [13] in forum BlackBerry
    Replies: 0
    Last Post: 07-26-2009, 05:01 PM
  5. Adding new weather location on the Diamond
    By jmmymak in forum Windows Mobile (Before 7)
    Replies: 5
    Last Post: 10-23-2008, 06:52 AM

Bookmarks