Results 1 to 2 of 2

Thread: Number ported from Rogers to Fido question

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    54
    Carrier(s)
    Rogers
    Feedback Score
    0

    Number ported from Rogers to Fido question

    I ported my number from Rogers to Fido. At the Fido store the sales rep asked me for my Rogers account number which I provided. Now that my number has been successfully ported from Rogers to Fido, do I still need to call Rogers to cancel my service, or is it automatically cancelled after I switched to Fido?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14
    Feedback Score
    0
    no need to call

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 09-04-2010, 08:12 PM
  2. Ported to Fido, Porting Back To Rogers (Possible?)
    By doubles87 in forum Rogers Wireless
    Replies: 8
    Last Post: 07-29-2010, 12:51 PM
  3. Replies: 46
    Last Post: 07-13-2010, 07:14 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 07-07-2010, 10:00 AM
  5. Replies: 7
    Last Post: 05-31-2009, 01:10 PM

Bookmarks