Results 1 to 3 of 3

Thread: Best way to flash my sprint intercept to metro pcs

  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1
    Feedback Score
    0

    Best way to flash my sprint intercept to metro pcs

    I just picked up the samsung intercept for sprint and really need to be able to use it with my metro pcs acount. I have been on here for hours and now i want to make sure i do this correct because with all this rooted and not rooted and this and that i dont want to do anything that might cause future problems. If anyone can help with step by step or more info on the best way to get my phone to work on metro. Thank you


  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Atlanta, Ga
    Posts
    47
    Carriers
    AT&T
    Feedback Score
    0
    This phone is highly complex.

    If your lucky enough to live next to a big city then check your local craigslist to see if anyone in your area can do it. I would call ahead and make sure they actually done one before.
    This is not a DYI thing.
    So he asked me to teach him how to flash for free. i was like I would love to!

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    24
    Phones
    HTC EVO
    HTC EVO
    Carrier
    Metro Pcs
    Feedback Score
    0
    You will have to find a metro pcs store to flash it for you so that the esn can be added to thier system. That will only get you talk and text capability,there are people on craigslist who can do this plus enable web and mms,but it will cost you alot more,usually 75-100 just for the flash,then you also have to pay for the first months service. Metroflash is usually just 10 dollars,then you can do some research on here and xda developers and do the rest yourself.
    Warhammer667

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 09-25-2010, 04:09 PM
  2. Sprint V9M Flash to metro pcs. please help!!!
    By gohanxd4 in forum Motorola
    Replies: 4
    Last Post: 02-07-2010, 06:47 PM
  3. how do you flash sprint bb 8330 to Metro
    By vtecsohc in forum MetroPCS Flashing and Modding
    Replies: 0
    Last Post: 02-03-2010, 07:39 PM
  4. How how do I flash my sprint Diamond to Metro PCS?
    By Jordan2323 in forum MetroPCS Flashing and Modding
    Replies: 6
    Last Post: 02-04-2009, 10:17 AM
  5. How how do I flash my sprint Diamond to Metro PCS?
    By Jordan2323 in forum MetroPCS
    Replies: 5
    Last Post: 02-04-2009, 07:17 AM

Tags for this Thread

Bookmarks