Results 1 to 5 of 5

Thread: my LG320G tracfone sim is blocked

  1. #1
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Feedback Score
    0

    my LG320G tracfone sim is blocked

    my LG320G tracfone sim is blocked i need a unblocking code my imei number is xxxxxxxxx can someone please help me unblock my phone

    mod edited: it is probably best not to post your imei in the forums, as the post below also adds.
    Last edited by martin_j001; 07-09-2011 at 11:06 PM.

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    BP subsidized Gulf Coast
    Posts
    4,767
    Carriers
    Tracfone
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Brianna Jackson View Post
    my LG320G tracfone sim is blocked i need a unblocking code my imei number is xxxxxxxxxxxxxxxxxxx can someone please help me unblock my phone
    You will have to contact Tracfone to have your problem resolved. Call the Miami CS number 800-876-5753.

    EDIT your IMEI number out of your post before someone messes with your phone. Never post Info like that.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Orion arm of Milky Way
    Posts
    267
    Phone
    Moto W260G, LG420G, LG500G, LG600G, LG900G, Optimus V
    Carrier
    Tracfone Virgin
    Feedback Score
    0
    Do you know how your SIM got blocked? Was it by chance due to fiddling with the code entry mode screen?

    If so, the info below might help.

    You only get like 3 wrong guesses in code entry mode and then you are locked out of your phone.

    There is a way out of the trap - this time ..........

    I don't have a Net10 account so I can't take you step by step. I do Have Tracfone however.

    If you created an online account for your phone log into it. Locate the technical service/ support link what ever that may be.

    Once there you might get a message that says something like their records show your phone needs an update.

    What it really means is you have been busted an they know it, and you are on record.

    It should get to the point where you have to go into code entry mode and put in a long string of numbers.

    All this will get your phone working again.

    I know this is all vague but again I don't have a Net10 account.

    Failing that you can try customer service as Tracfancier mentioned.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Central Florida
    Posts
    2,182
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Tracfancier View Post
    EDIT your IMEI number out of your post before someone messes with your phone. Never post Info like that.
    @Tracfancier

    Last night, after reading your post, I contacted the mods and asked them to edit the imei out of Briannas post. I am glad they did.

  5. #5
    Join Date
    May 2009
    Location
    BP subsidized Gulf Coast
    Posts
    4,767
    Carriers
    Tracfone
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by annepani View Post
    @Tracfancier

    Last night, after reading your post, I contacted the mods and asked them to edit the imei out of Briannas post. I am glad they did.

    It`s nice to have someone on site to help with missing details, your aways a big help.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-09-2011, 03:48 PM
  2. Replies: 212
    Last Post: 06-15-2011, 06:10 AM
  3. Question About LG320G And Net10
    By cfb_fan_8898 in forum Tracfone/Net10
    Replies: 1
    Last Post: 06-04-2011, 06:52 PM
  4. For Sale: Tracfone Motorola V60i and Tracfone LG200
    By unit731 in forum Non GSM phone Buy/Sell/Trade
    Replies: 0
    Last Post: 08-24-2010, 04:59 PM
  5. Can I port a recently expired Tracfone back to Tracfone ? ?
    By Packin-Heat in forum Tracfone/Net10
    Replies: 19
    Last Post: 08-02-2010, 09:36 AM

Tags for this Thread

Bookmarks