Results 1 to 7 of 7

Thread: Metropcs data roaming

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    93
    Feedback Score
    0

    Metropcs data roaming

    Will metropcs ever let you have data acesss while roaming at alll

    Sent from my SCH-R720 using HowardForums

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Boston
    Posts
    1,813
    Phone
    ZTE, LG
    Carrier
    America Movil, Verizon
    Feedback Score
    0
    Wirelessly posted (LGE-MN180/1.0 UP.Browser/6.2.3.8 (GUI) MMP/2.0)

    metroUSA roaming coverage is on Sprint and we have data roaming included, but it is at 1X speeds.
    America Movil/Straight Talk/TracFone customer since 2004.
    verizon customer since 2012.
    T-Mobile customer from 2005-2014.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    239
    Feedback Score
    0
    Well we do have data access I live n Detroit went 2 Chicago then Virginia no problem. I have the Lg. Esteem & Samsung Admire I took both with me, the Lg Esteem worked the best & yes where they don't have metro It goes to 1x. Now check this turn on ur WIFI no problem thats what I did & was actually shocked, I had full Internet pic & texts message. But again the Lg. Esteem with that LTE work the best I highly recommend u get a LTE phone. Iam waiting on the Lg. Connect "BYE BYE ADMIRE"

    Sent from my LG-MS910 using HowardForums

  4. #4
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    93
    Feedback Score
    0
    Well I mean when I do nt have service and my phone roams it tells me I lost data connectivitty it must roam on verizon but why dont we have data acess when roaming on verizon

    Sent from my SCH-R720 using HowardForums

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sterling Heights, MI
    Posts
    4,202
    Phones
    Nokia 6265i sold for too much money :)
    LG Optimus M
    Motorola V325
    Carriers
    MetroPCS
    Feedback Score
    0
    roaming on verizon you get free text, calling is $0.19 per minute last time i checked, no data at this time for verizon... i will say the data roaming on cricket is nice. i roamed on cricket a couple years back, data was smooth.
    Poma Computers Facebook Page

    BTM and Bangin Magazines







    Hanging out at a photo shoot. Yes, the screen name really does say it all.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    93
    Feedback Score
    0
    Will we ever be able to roam data on verizon

    Sent from my SCH-R720 using HowardForums

  7. #7
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Boston
    Posts
    1,813
    Phone
    ZTE, LG
    Carrier
    America Movil, Verizon
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by metropcsguy10 View Post
    Will we ever be able to roam data on verizon
    Probably not.

Similar Threads

  1. GPRS and EDGE free data roaming?
    By muser2 in forum T-Mobile
    Replies: 3
    Last Post: 04-13-2004, 03:21 PM
  2. Blackberry 6750 1x Data roaming in US
    By Pluto in forum TELUS Mobility
    Replies: 8
    Last Post: 10-11-2003, 11:57 PM
  3. T-zones Data Roaming Fees?
    By fatlard in forum T-Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 07-29-2003, 12:08 AM
  4. Intl Data Roaming Charges/Usage???
    By ali_n1 in forum AT&T
    Replies: 4
    Last Post: 06-20-2003, 01:44 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 09-25-2002, 09:47 PM

Bookmarks