Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 16 to 30 of 109

Thread: APN & MMS settings for the new "Bring Your Own GSM Phone" program

  1. #16
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,212
    Carrier
    AT&T GoPhone
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by dubba View Post
    Yes please keep us informed. I would be very interested in finding out if you get LTE speeds when you make your trip and what your APN settings are. Thanks
    You won't get LTE on ST-AT&T. (I have a Nitro HD which has AT&T LTE)

  2. #17
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    D.C. Metro
    Posts
    490
    Phones
    iPhone 3GS
    Motorla V600 (retired)
    Sanyo 8100 (retired), Samsung SPH-a500(retired)
    Carrier
    Cingular GSM
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by dubba View Post
    Yes please keep us informed. I would be very interested in finding out if you get LTE speeds when you make your trip and what your APN settings are. Thanks
    From what I understand, Straightalk limits (or AT&T limits) their speeds to 7.2mbit - so you won't get LTE speeds. At least for now.
    -Ben

  3. #18
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    303
    Feedback Score
    0
    Thanks for the replies guys!

    I just thought maybe...just maybe...with this new BYOD sim card they might have allowed LTE if you were in the right area with the right phone. I guess it was wishful thinking

  4. #19
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    65
    Feedback Score
    0
    Bump!!

    Enjoy your new Staight Talk "BYOP" sim.

  5. #20
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Carolina, Puerto Rico
    Posts
    8,198
    Phones
    Samsung Galaxy S Glide
    Samsung Galaxy Appeal
    Samsung Galaxy Tab 2
    Carrier
    AT&T Go Phone
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by greatestNothing View Post
    You shouldn't be able to get lte on the Skyrocket because it uses the 700 mhz for that.. And straight talk doesn't support that.
    In order to use LTE on AT&T postpaid, you need a feature code provisioned in your account. This account provisioning is not offered for AT&T prepaid accounts, and very likely not to MVNO's either.

  6. #21
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    US
    Posts
    389
    Phones
    Tmo Touch Pro 2 Cooked
    HD2/iPhone 3gs 16gb
    TP2,BB 8900(sold)
    Carrier
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Guys I'm using my unlocked Tmobile GSII with new ST ATT sim and when I set the apn settings and choose save it doesn't save. Anyone have a clue on this please?

  7. #22
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Carolina, Puerto Rico
    Posts
    8,198
    Phones
    Samsung Galaxy S Glide
    Samsung Galaxy Appeal
    Samsung Galaxy Tab 2
    Carrier
    AT&T Go Phone
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by reocej View Post
    Guys I'm using my unlocked Tmobile GSII with new ST ATT sim and when I set the apn settings and choose save it doesn't save. Anyone have a clue on this please?
    When you are done configuring the APN, do not press the Back button or your settings won't get saved. Press the MENU button instead and select Save. Not intuitive but that's how Android rolls for APN configuration.

  8. #23
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    18
    Feedback Score
    0
    For a couple days now I activated my Iphone AT&T with straight talk and everything has been great except MMS does not work. I went to unlockit and did the APN thing...but I can NOT click it to change the APN settings...its seems like its frozen. If anyone can help me great!

    Chris

  9. #24
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    18
    Feedback Score
    0
    I should add my Data works great.

  10. #25
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    US
    Posts
    389
    Phones
    Tmo Touch Pro 2 Cooked
    HD2/iPhone 3gs 16gb
    TP2,BB 8900(sold)
    Carrier
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by CeluGeek View Post
    When you are done configuring the APN, do not press the Back button or your settings won't get saved. Press the MENU button instead and select Save. Not intuitive but that's how Android rolls for APN configuration.
    Yeah, as soon as I select save it exits and there are no apn's saved.

  11. #26
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    303
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by reocej View Post
    Guys I'm using my unlocked Tmobile GSII with new ST ATT sim and when I set the apn settings and choose save it doesn't save. Anyone have a clue on this please?
    May I ask why you put your Tmobile gs2 on an ST ATT sim instead of an ST Tmobile sim?

    The gs2 supports HSPA+ 42mbps on Tmobile's network but you will only get EDGE speeds with ATT.

  12. #27
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,212
    Carrier
    AT&T GoPhone
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by dubba View Post
    May I ask why you put your Tmobile gs2 on an ST ATT sim instead of an ST Tmobile sim?

    The gs2 supports HSPA+ 42mbps on Tmobile's network but you will only get EDGE speeds with ATT.
    The T-Mobile SGS2 gets AT&T 3G/4G-HSPA. It has the 850mhz and 1900mhz 3G/4G-HSPA bands.

  13. #28
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    303
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by silentjudge View Post
    The T-Mobile SGS2 gets AT&T 3G/4G-HSPA. It has the 850mhz and 1900mhz 3G/4G-HSPA bands.
    Now why would you speak about something you have no knowledge about?

    Specs on the phone from both Tmobile and PhoneArena do not support your statement...

    http://support.t-mobile.com/docs/DOC-2640
    http://www.phonearena.com/phones/Sam...-Mobile_id5541

    Now they might both be wrong but they say only Band I (2100) and Band IV (1700/2100) are supported.

  14. #29
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    US
    Posts
    389
    Phones
    Tmo Touch Pro 2 Cooked
    HD2/iPhone 3gs 16gb
    TP2,BB 8900(sold)
    Carrier
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    The Tmobile GS2 supports every gsm standard available in USA including AT&T's hspda 850/1900 mhz network. I use AT&T sim because I don't live in Tmobile's 3g/4g footprint. It's an easy choice. Edge with T'slow or HSPDA with AT&T.

  15. #30
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    303
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by reocej View Post
    The Tmobile GS2 supports every gsm standard available in USA including AT&T's hspda 850/1900 mhz network. I use AT&T sim because I don't live in Tmobile's 3g/4g footprint. It's an easy choice. Edge with T'slow or HSPDA with AT&T.
    Do you have any references I can take a look at confirming this? Or maybe a screenshot showing the Tmobile GS2 on ATT HSPDA?

    Reason I'm asking is because I was interested in buying this phone but when I saw the specs on Tmobile's site saying it didn't support both ATT & Tmobile HSPA I changed my mind.

Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Similar Threads

  1. I need the GPRS/MMS settings for the TM200.
    By [IFC]Area51 in forum Sharp
    Replies: 2
    Last Post: 01-26-2005, 08:39 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-19-2005, 09:22 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 12-29-2004, 02:24 PM
  4. AT&T MMS settings for the new V551
    By fvdvhome in forum Motorola
    Replies: 2
    Last Post: 11-24-2004, 11:39 AM
  5. Can Someone Please post the internet/wap/MMS settings for the C500?
    By scizzors in forum Windows Mobile Standard (Smartphone)
    Replies: 0
    Last Post: 10-06-2004, 05:15 AM

Tags for this Thread

Bookmarks