Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with wifi/hotspot browsing on a Blackberry Bold 9900

  1. #1
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    25
    Phones
    Sony T616
    Nokia 8860
    Palm Tungsten T
    Carriers
    Rogers AT&T
    Feedback Score
    0

    Problem with wifi/hotspot browsing on a Blackberry Bold 9900

    Hi everyone,

    I just switched over to Virgin on of their Talk and Text plan with 100mb of data. I know I could use the browser on wifi prior to me switching over, but now I can't and have observed the following:

    - With both wifi connected and Mobile Network ON: browser doesn't load but Facebook/Twitter/App World/Messages all work.
    - Wifi OFF and Mobile Network ON: Everything works as it should.
    - Wifi ON/connected and Mobile Network OFF: Nothing works.

    I don't believe it's an issue with my router as I have many other devices connected to it via wifi without a problem, and the Bold shows it to be connected with good strength. Service Status shows the phone is connected to Mobile Network even when wifi is ON and connected, I did see Service Status connected to wifi for a split second today, but that quickly reverted back to Mobile Network after I turned mobile network and wifi on and off a couple of times to test.

    Before I signed on with Virgin I had this phone on Fido PAYG with no data for a few days. Obviously none of the messaging functions worked as I was not connected to BIS, but at least the browser was able to connect to my home's wifi and that worked along with FB, App World, etc.

    Could it be that Virgin pushed some service books that restrict wifi/hotspot browsing? Anyone else using a BB7 device on Virgin experiencing the same issue? I know some people over at the UAE have the same issue and it was dur to their carriers, but I wasn't aware that this happened here.

    Anyone have any ideas?

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    255
    Carrier
    Virgin Mobile Canada
    Feedback Score
    0
    Hey There!

    We would love to check this out for you and get you up and running. Give us a shout at 888.999.2321 and have our techies take a peek!

    Thanks!


    Lots of Love,
    Virgin Mobile

  3. #3
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    25
    Phones
    Sony T616
    Nokia 8860
    Palm Tungsten T
    Carriers
    Rogers AT&T
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by VirginMobileCan View Post
    Hey There!

    We would love to check this out for you and get you up and running. Give us a shout at 888.999.2321 and have our techies take a peek!

    Thanks!


    Lots of Love,
    Virgin Mobile
    Thanks for the reply!

    It turned out to be a router issue on my end (is that always the case?). After resetting the router everything works as it should again, I didn't check the router first because everything else that was connected to it was fine and the Bold showed a good connection, I guess you just never know for sure.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    255
    Carrier
    Virgin Mobile Canada
    Feedback Score
    0
    So glad to hear you're up and running!

    Thanks for the follow up!

    All the best!
    <3 VM

Similar Threads

  1. Problems with wifi connection. (self inflicted I assume)
    By uesnyc in forum Windows Mobile Devices
    Replies: 1
    Last Post: 07-26-2006, 08:13 PM
  2. searched, still problem with wifi connection
    By cleung15 in forum Windows Mobile Devices
    Replies: 5
    Last Post: 07-06-2006, 01:07 PM
  3. Using PROXY server, but problems with WIFI
    By linhduypham in forum T-Mobile
    Replies: 4
    Last Post: 03-14-2006, 11:02 AM
  4. problems with WiFi on PPC
    By tschabo in forum Windows Mobile (Before 7)
    Replies: 1
    Last Post: 12-22-2004, 12:01 AM
  5. Problem with WiFi
    By BigDaddy5 in forum Tech Talk
    Replies: 0
    Last Post: 10-30-2004, 09:54 PM

Tags for this Thread

Bookmarks