Results 1 to 9 of 9

Thread: Can you use a walmart family mobile phone on T-Mobile?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    USA
    Posts
    117
    Carrier
    T-Mobile
    Feedback Score
    0

    Can you use a walmart family mobile phone on T-Mobile?

    Just like the subject says, if I buy a walmart family mobile phone, can I put my T-Mobile SIM in and use it, or does it need to be unlocked?

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    290
    Feedback Score
    0
    You can insert your T-Mobile Sim Card and it will work fine.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Feedback Score
    0
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.2.2; en-us; LG-P509 Build/FRG83G) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1 MMS/LG-Android-MMS-V1.0/1.2)

    No, since the packaging change they are locked (white packaging was locked to tmo or mvno, blue packaging is locked to family mobile only).

  4. #4
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Feedback Score
    0
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.2.2; en-us; LG-P509 Build/FRG83G) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1 MMS/LG-Android-MMS-V1.0/1.2)

    Family mobile sim cards still work with T-Mobile locked phones for now.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by mar11974 View Post
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.2.2; en-us; LG-P509 Build/FRG83G) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1 MMS/LG-Android-MMS-V1.0/1.2)

    No, since the packaging change they are locked (white packaging was locked to tmo or mvno, blue packaging is locked to family mobile only).
    Hi there. I know this is an old thread, but I have the exact same question.

    I was looking for a cheapo phone to use with T-Mobile prepaid and I saw a WFM (Walmart Family Mobile) Nokia 1661 on clearance for $9.99 at Walmart. It's in the old white packaging.

    So can you confirm that I can use it with T-Mobile prepaid? I'd really like to be sure before I open the package. Thanks.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Feedback Score
    0
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.3.6; en-us; LG-C800 Build/GRK39F) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1 MMS/LG-Android-MMS-V1.0/1.2)

    Should be good to go, but why buy such an outdated, limited device when the current basic T-Mobile Prepaid device is so close in price?

  7. #7
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by mar11974 View Post
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.3.6; en-us; LG-C800 Build/GRK39F) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1 MMS/LG-Android-MMS-V1.0/1.2)

    Should be good to go, but why buy such an outdated, limited device when the current basic T-Mobile Prepaid device is so close in price?
    Which current device are you talking about? They used to have $30 phones at tmobile.com, now they all start at 50 bucks. I didn't want to spend more than 20-30. It's for very infrequent use. Any recommendations?

  8. #8
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Feedback Score
    0
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.3.6; en-us; LG-C800 Build/GRK39F) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1 MMS/LG-Android-MMS-V1.0/1.2)

    Look on walmart.com

  9. #9
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    290
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by mar11974 View Post
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.2.2; en-us; LG-P509 Build/FRG83G) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1 MMS/LG-Android-MMS-V1.0/1.2)

    No, since the packaging change they are locked (white packaging was locked to tmo or mvno, blue packaging is locked to family mobile only).
    How is it possible to lock it to family mobile only when both types of sim cards connect to the same provider?

Similar Threads

  1. Can you use themechanger on a locked phone?
    By Shaocaholica in forum Windows Mobile Standard (Smartphone)
    Replies: 2
    Last Post: 01-25-2005, 03:41 PM
  2. Can you use one IMEI on multiple phones?
    By moto195cl in forum TELUS Mobility
    Replies: 0
    Last Post: 12-21-2004, 06:45 PM
  3. GPRS and CSD: Can you use both on the same phone?
    By DisposableHero in forum AT&T
    Replies: 6
    Last Post: 12-11-2003, 12:43 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-29-2003, 06:06 PM
  5. Can you use a dash in the phone numbers
    By MowSow in forum SonyEricsson
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-2002, 10:46 PM

Tags for this Thread

Bookmarks