Results 1 to 2 of 2

Thread: Flash from sprint to boost

  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    Feedback Score
    0

    Flash from sprint to boost

    Good day! I'm new to the term "flashing" I have been reading to get an understand of it & still a little lost, but trying to save money and do the flash myself. So now I need to know how to flash a sprint phone to a boost mobile. Step by step instructions. I have read something about cmda program, and am lost from there. Help will be greatly appreciated. Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bend, Oregon
    Posts
    7,603
    Phone
    Nexus 6
    Carrier
    Sprint
    Feedback Score
    0
    The Boost Mobile forum here will have that information: http://www.howardforums.com/forumdis...519-Boost-CDMA

    Sensorly --- Signal Check Pro --- Root Metrics

    $40 - Unlimited (Framily)
    $15 - 2GB Tablet Plan



    HAVE YOU READ THE FORUM RULES??

Similar Threads

  1. "migrating" from sprint to boost
    By FrankieV in forum Boost Mobile
    Replies: 17
    Last Post: 05-04-2009, 05:33 PM
  2. NYC Flash from Sprint BlackBerry 8830
    By nyczhugo in forum MetroPCS
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2009, 04:27 PM
  3. HELP Unsuccesful Flash from Sprint to Verizon
    By drdan in forum Feature Phones
    Replies: 19
    Last Post: 01-31-2009, 06:23 PM
  4. Flash from Sprint to Verizon on CENTRO
    By joey-khan in forum HP/Palm
    Replies: 3
    Last Post: 04-23-2008, 08:23 PM
  5. Ghost Text on my treo 600 flashed from sprint to cricket
    By adrian24431 in forum Cricket/AIO
    Replies: 2
    Last Post: 07-11-2007, 09:06 PM

Tags for this Thread

Bookmarks