Results 1 to 12 of 12

Thread: If I put my GoPhone SIM in an AT&T phone?

  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Posts
    122
    Feedback Score
    0

    If I put my GoPhone SIM in an AT&T phone?

    if i buy a no commitment priced smasung focus and put my gophone sim in it can i use my 25$ a month plan for talk and text?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Temple
    Posts
    792
    Carriers
    At&t
    Feedback Score
    0
    Att may make you purchase a data add on since it's a smart phone.

    Sent from my SGH-I777 using Tapatalk
    At&t SGS III Belton/Nolanville, TX

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    86
    Phones
    nokia 6010
    Samsung Eternity
    Samsung Rugby Smart
    Carriers
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by chrisfarms View Post
    if i buy a no commitment priced smasung focus and put my gophone sim in it can i use my 25$ a month plan for talk and text?
    Yep. Will work just fine. You won't have to have a data plan either. You can use WiFi for your data needs.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,037
    Feedback Score
    0
    Yeah, it won't work for data (unless on Wi-Fi), but they will not automatically add a data plan to your GoPhone account.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    88
    Carrier
    AT&T
    Feedback Score
    0
    It'll work. I have a Nokia N9 with a GoPhone sim. 10 cents a minute.

    No data plan either. Go into the network settings and change the WAP settings or the network settings and change the ATT settings with junk numbers so it can't log into the servers if you accidentally try to use data with ATT. I still use WIFI on the device.
    Nokia Lumia 900, Nokia N9, Nokia N8, Pantech UML290 LTE USB card (Verizon), Zyxell 3/4G Router MWR222

  6. #6
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Northern Virginia
    Posts
    15,976
    Phones
    AT&T Apple iPhone 5S
    AT&T Apple iPhone 5S
    Carrier
    AT&T Mobility
    Feedback Score
    0
    Data connections are blocked on GoPhone accounts for smartphones without data packages. Only MMS works.
    Earl F. Parrish

  7. #7
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    213
    Phones
    iPhone 4
    iPhone 4
    Carrier
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Yeah and even for mms, at least for my iPhone, I had to change my apn to get mms to work

  8. #8
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    7
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by eliechart View Post
    I had to change my apn to get mms to work
    What changes to the apn did you have to make to get mms to work?

  9. #9
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    213
    Phones
    iPhone 4
    iPhone 4
    Carrier
    AT&T
    Feedback Score
    0
    I just went on a site and downloaded it. I believe it's only for iPhones thoght

  10. #10
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    41
    Feedback Score
    0
    Is there still a 6-month time period that you have to have a GoPhone SIM card active for before you can put it in a non-GoPhone? I had one that I even cancelled a few months ago but I recently threw it out and now I want to use the $25 GoPhone plan on an HTC Inspire.

  11. #11
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    317
    Carrier
    ATT postpaid
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by bhoup View Post
    Is there still a 6-month time period that you have to have a GoPhone SIM card active for before you can put it in a non-GoPhone? I had one that I even cancelled a few months ago but I recently threw it out and now I want to use the $25 GoPhone plan on an HTC Inspire.
    Go to the ATT store and request a sim with either the $25/month plan or the $50 plan. I just activated 2 GoPhones one Motorola Z9, and the other blackberry bold 9650, and had no issues. I also moved the Z9 sim to a ebay rugby with no issues.

  12. #12
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    213
    Phones
    iPhone 4
    iPhone 4
    Carrier
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Nope I'm currently using a iPhone 4 on gophone

Similar Threads

  1. Can I put a prepaid SIM card in a postpaid phone?
    By Relztrah in forum T-Mobile prepaid
    Replies: 4
    Last Post: 06-04-2010, 03:05 PM
  2. Can i put a regular SIM in a GoPhone?
    By cliefan in forum AT&T
    Replies: 11
    Last Post: 11-13-2006, 03:02 PM
  3. Replies: 10
    Last Post: 09-24-2005, 09:37 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 12-09-2003, 03:00 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 02-10-2002, 12:36 AM

Tags for this Thread

Bookmarks