Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 21 of 21

Thread: Straight Talk ZTE Merit Z990G

  1. #16
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,263
    Phone
    Atrix/Skyrocket/R455C/Samsung Jack
    Carrier
    GoPhone LTE
    Feedback Score
    0
    you know i think....i said i think some of these new st gsm phones are unlocked to start with. maybe someone can confirm this.

  2. #17
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    766
    Carrier
    Straight Talk
    Feedback Score
    0

    Straight Talk ZTE Merit Z990G

    I couldn't get mine to take an AT&T sim. The only sim it would take was the one that came with it and ST byod sim. I couldn't get it to prompt me for an unlock code either( I tried a VZW 4g sim).

  3. #18
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    2
    Feedback Score
    0
    I currently have a dumbphone on ST and bought the Net10 Merit for $29. I've just been using it via wifi while I decided whether to activate on Net10 or stick with wifi. Someone told me I should be able to activate it on ST since they are the same parent company. Has anyone tried this, does it work?

  4. #19
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    766
    Carrier
    Straight Talk
    Feedback Score
    0

    Re: Straight Talk ZTE Merit Z990G

    The only way to use on Straight Talk is to buy the BYOD sim card and put it it in the phone.

    Sent from my HTC One V using HowardForums

  5. #20
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13
    Feedback Score
    0
    just got done unlocking the same phone through unlockclient.com
    went too many unlocking website and this the only thing that works thank you

  6. #21
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    SE USA
    Posts
    1,631
    Feedback Score
    0
    I have seen this in another thread and the answer was yes it would work with both with NET10 and ST BYOD sims but no other providers (ATT gophone,other ATT ATT mvno like Airvoice)

    Quote Originally Posted by jrstark View Post
    I currently have a dumbphone on ST and bought the Net10 Merit for $29. I've just been using it via wifi while I decided whether to activate on Net10 or stick with wifi. Someone told me I should be able to activate it on ST since they are the same parent company. Has anyone tried this, does it work?

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 07-10-2012, 05:35 AM
  2. ZTE Merit, Another Android on Straight Talk
    By silentjudge in forum Straight Talk
    Replies: 4
    Last Post: 05-22-2012, 07:57 PM
  3. Straight Talk Avail/zte-990 mms data fix
    By scott42086 in forum Straight Talk
    Replies: 9
    Last Post: 04-15-2012, 01:23 AM
  4. Straight talk express unraveled
    By jstatus330 in forum Politics
    Replies: 2
    Last Post: 09-14-2008, 01:32 PM
  5. Max straight talk time on a V3?
    By elfwithalongbow in forum Motorola Phone Problems
    Replies: 2
    Last Post: 09-13-2006, 06:48 AM

Tags for this Thread

Bookmarks