Results 1 to 3 of 3

Thread: Can an unlocked iPhone4s be used with Net10? Is it AT&T or T-Mobile?

  1. #1
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    7
    Feedback Score
    0

    Can an unlocked iPhone4s be used with Net10? Is it AT&T or T-Mobile?

    I'm now interested in $50 per month; unlimited talk, text, and data. I have an unlocked iPhone4s which I brought from my country. However, as iPhone4s, I'm not sure whether Net 10 is using AT&T service or T-Mobile service. If it's AT&T then I can use 3G but if it's T-Mobile then I can use only 2G. Anyone pls advise? Also how's it signal? I mostly live in Queens and Manhattan, NYC. Thanks much!

  2. #2
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    18
    Feedback Score
    0
    When you order the SIM from NET10 you have to order either a AT&T or T-Mobile SIM, your choice. You may want to check coverage maps in your area - from the AT&T and T-Mobile websites - to see if one has better coverage than the other. Be advised, on March 1, 2013 NET10 will start limiting data to 1.5 GB a month when using AT&T SIM; a hard limit that allows no further data or MMS (photo or video text message) after you hit the 1.5 GB limit. The 1.5 GB re-ups at the beginning of your next 30-day cycle. If you choose the T-Mobile SIM there is no hard limit on data.

  3. #3
    Join Date
    May 2009
    Location
    BP subsidized Gulf Coast
    Posts
    4,852
    Carriers
    Tracfone
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by mikesn1va View Post
    When you order the SIM from NET10 you have to order either a AT&T or T-Mobile SIM, your choice. You may want to check coverage maps in your area - from the AT&T and T-Mobile websites - to see if one has better coverage than the other. Be advised, on March 1, 2013 NET10 will start limiting data to 1.5 GB a month when using AT&T SIM; a hard limit that allows no further data or MMS (photo or video text message) after you hit the 1.5 GB limit. The 1.5 GB re-ups at the beginning of your next 30-day cycle. If you choose the T-Mobile SIM there is no hard limit on data.
    Has anyone questioned if you can restart the Data immediately by adding a new unlimited card ahead of the current one expiring, like you can for the other cheaper 750 minute 30 day plan?
    Last edited by Tracfancier; 02-22-2013 at 08:48 AM.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 01-20-2007, 09:06 AM
  2. Can unlocked V3i be used with Verizon?
    By frooky in forum CDMA Moto Discussion (Verizon, Alltel, Bell, US Cellular, Telus, etc)
    Replies: 4
    Last Post: 01-14-2007, 04:09 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 11-10-2005, 03:57 PM
  4. Can I unlock my phone myself with a data cable?
    By tarepanda in forum Nokia Modding
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-2002, 05:30 PM
  5. Can locked at&t be used with rogers at&t
    By 604genuwine in forum GSM phone Buy/Sell/Trade Archive
    Replies: 2
    Last Post: 11-10-2002, 10:10 AM

Tags for this Thread

Bookmarks