Results 1 to 4 of 4

Thread: bringing tmobile htc one to net10 help

  1. #1
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2
    Feedback Score
    0

    bringing tmobile htc one to net10 help

    I have a tmobile htc one in my hands that I bought and I put my net10 sim in it, and changed the apn settings but it wouldn't work. So i took it to the tmobile store and the guy said the phone was locked, that's why it didn't work. So I bought an unlock code and put the net10 sim in it but the phone doesn't ask for the unlock password. But i put my friends at&t sim card in it and it asked for the code and it worked. Why is the phone not asking for an unlock code for my net10 sim, and how do I fix this so i can get this htc one to work. Any help would be appreciated. thanks

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2,003
    Feedback Score
    0
    what byod sim do you have ??

  3. #3
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2
    Feedback Score
    0
    Tmobile SIM. But I cut it into a micro SIM and it was working fine with my nexus 4

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2,003
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by atu91 View Post
    Tmobile SIM. But I cut it into a micro SIM and it was working fine with my nexus 4
    check the sim to see if any dirt/grease is not on the metal contacts and clean off. if you trimmed the sim yourself you might've damaged it enough so the phone might not to read it properly.

Similar Threads

  1. T-Mobile Brings HTC One S to the U.S.
    By howard in forum HTC
    Replies: 50
    Last Post: 05-03-2012, 10:52 PM
  2. T-Mobile Brings HTC One S to the U.S.
    By howard in forum T-Mobile
    Replies: 40
    Last Post: 03-04-2012, 05:31 PM
  3. Tmobile Htc Dash Calender Help
    By ProjektSol in forum HTC
    Replies: 5
    Last Post: 04-03-2007, 03:04 PM
  4. htc 8125 on tmobile data plan to tether??help
    By khart214 in forum T-Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 09-21-2006, 03:00 PM

Tags for this Thread

Bookmarks