Results 1 to 10 of 10

Thread: Where to buy an unlocked Infobar A02?

  1. #1
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    U.S.
    Posts
    11
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0

    Where to buy an unlocked Infobar A02?

    Hello! I was reading up, and I read that the A02 can be software unlocked. I haven't been able to figure out where to buy a software unlocked one, though. If anyone here has one or knows where to get one, please tell me!

  2. #2
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    76
    Feedback Score
    0
    you can't. so far I only see people sell tool/procedure to unlock it, haven't seen an actual unlocked phone yet

  3. #3
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2
    Feedback Score
    0
    My story with the Infobar A02...

    I've been somewhat obsessed with this phone for a while now and actually have one...well sort of. I bought it off eBay in the summer. It claims it was unlocked by the Chinese seller. It was/is S-OFF with super CID. I tried to SIM unlock via HyperSim as I was told MAYBE it could work. However this involved modifying the SIM slot, which I ultimately wrecked the pin connectors. Turns out the HTC ONE S has the exact same SIM card housing, so I ordered one and tried replacing myself to no avail. So I have the phone but without SIM card and micro SD card functionality....a cool 16GB mp3 player though

    I did just this week try the steps in a previous post by Animaniax, whereby user yangj08 posts a link on htcsoku on how to SIM unlock the phone

    A bit daunting as google translate and Japanese leave a bit to figure out. However all the commands went ok and I was able to modify the modem/misc files successfully in a binary editor and push them back to the phone and access the apn settings and change the network mode. Now if only I had a working SIM slot

    I have spent a lot of time transcribing and putting together all the procedures for this phone, and I have all pertinent files (root , recovery, modem files working RUU). So if anyone wants them let me know.

    I might grab a used one from Yahoo Auctions and try to give it another go here soon.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    yes, you can, i did it yesterday. now i am using att on this phone.
    very easy process as long as you understand what is going on!

  5. #5
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    yes, you can, i did it yesterday. now i am using att on this phone.
    very easy process as long as you understand what is going on!
    Thanks the help from terrapin4!

  6. #6
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2
    Feedback Score
    0
    Can confirm. I have mine unlocked and working with 3G/hsdpa on Bell. Thanks to lizhe.jerry for the return help.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    U.S.
    Posts
    11
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Hey- would software unlocking an Infobar C01 be the same as an A02? I'm considering buying one.

  8. #8
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    U.S.
    Posts
    11
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Ahh, I ended up purchasing a C01. I love it- but when I connect it to my wifi network it auto disconnects. How could I figure out why?

  9. #9
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    76
    Feedback Score
    0
    You can't, cheesum-san Infobar A02 is made by HTC so there are chances it'll be unlocked, simply because:
    1. It could, and is, be bootloader unlocked since sooner or later, HTC will do it

    2. Like all other HTC-made phones, there are a lot who will try to unlock it, so the chance is high, very high

    Infobar C01 is made by Sharp, not HTC ---> guess the rest

    So sorry. However, I believe in the latest presentation, according to the CEO of KDDI, unlocking KDDI-release phones, I mean completely unlock it, not the current half-*** procedure, is "being considered". Hope something change soon.

  10. #10
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    992
    Device(s)
    too many to place them here
    Carrier(s)
    T-Mobile(main)
    Feedback Score
    0
    Extract the framework and the launcher
    We lose as much as we gain through life, and that includes who we used to be.

    I WANT TO BUY A FUJITSU ESPRIMO DH550!!



Similar Threads

  1. Where to Buy SMT5600 Unlocked?
    By gratefuled in forum Windows Mobile Standard (Smartphone)
    Replies: 5
    Last Post: 12-05-2004, 06:42 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 11-21-2004, 07:58 PM
  3. Where To Buy An Unlocked Sharp GX-20 or 22
    By jLoHCC in forum Other Manufacturers
    Replies: 1
    Last Post: 02-26-2004, 06:54 PM
  4. Where to buy a unlocked Samsung SGH-N105?
    By aryong in forum Samsung
    Replies: 2
    Last Post: 04-29-2002, 03:06 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 09-11-2001, 04:21 PM

Tags for this Thread

Bookmarks