Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 46 to 54 of 54

Thread: All of a sudden, no data today, as of about 12 noon. ??

  1. #46
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Feedback Score
    0
    I wasn't able to add any APNs in my daughter's Verizon-branded LG G3, either.

    But via chat, the agent did a "Data refresh" and had me power off the phone, remove the SIM for 30 seconds and power it back on.

    That solved the problem. He apologized for the inconvenience but couldn't offer any service credit, which I expected but figured I'd ask for.

    Interestingly, MMS worked before even though the internet didn't.

  2. #47
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    USA
    Posts
    204
    Device(s)
    OnePlus 2
    Carrier(s)
    TracFone
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by haas1994 View Post
    Sure does, they are owned by tracphone
    Let me make sure I'm reading this correctly...
    I'm going back to PagePlus sometime soon...You're saying the new unactivated CDMA TracFone SIM I have will activate on PagePlus and I will not have to buy a PagePlus SIM?
    ~~Teresa ~~

  3. #48
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1,224
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by NanaC View Post
    Let me make sure I'm reading this correctly...
    I'm going back to PagePlus sometime soon...You're saying the new unactivated CDMA TracFone SIM I have will activate on PagePlus and I will not have to buy a PagePlus SIM?
    Yes. I bought a Straight Talk iPhone 5s in June and it came with a TracFone SIM. Activated fine on PagePlus.

  4. #49
    Join Date
    May 2010
    Posts
    305
    Device(s)
    Motorla Droid
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by NanaC View Post
    Let me make sure I'm reading this correctly...
    I'm going back to PagePlus sometime soon...You're saying the new unactivated CDMA TracFone SIM I have will activate on PagePlus and I will not have to buy a PagePlus SIM?
    That is correct

  5. #50
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    USA
    Posts
    204
    Device(s)
    OnePlus 2
    Carrier(s)
    TracFone
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by aKansasKid View Post
    Yes. I bought a Straight Talk iPhone 5s in June and it came with a TracFone SIM. Activated fine on PagePlus.
    Thank You!

  6. #51
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    USA
    Posts
    204
    Device(s)
    OnePlus 2
    Carrier(s)
    TracFone
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by haas1994 View Post
    That is correct
    Thank You!

  7. #52
    Join Date
    May 2015
    Posts
    15
    Feedback Score
    0
    Well, it happened to me again: I woke up this morning to no LTE. I did the usual things, like toggling Mobile Data and Airplane Mode, to no effect. Since I already had a new APN set up just in case, I tried it and it worked. I'm now using the tracfone.vzwentp APN in post #28.

    I've not tried MMS yet, but SMS works. If MMS doesn't work, I'll nix the MMS Proxy and try again.

    Verizon sure likes to play with things overnight...

    edit: an MMS sent from my phone to an email address worked. I've not tried to another phone yet.
    Last edited by Dogora; 11-28-2016 at 09:43 AM.

  8. #53
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    25
    Device(s)
    Motorola V176
    Carrier(s)
    Tracfone,
    Feedback Score
    0
    I have an old LG VX6100 flip phone that used to work for data with my PC on 1xrtt, and now doesn't. I don't think the phone knows anything about an APN. The way I used to log in from the PC was [email protected] (where 5555555555 is my phone #), and password=vzw. Is the APN part of the username and/or password? Does somebody know what to change to make it work again?

  9. #54
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    681
    Device(s)
    N/A
    Carrier(s)
    Page Plus
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by tigerwillow1 View Post
    I have an old LG VX6100 flip phone that used to work for data with my PC on 1xrtt, and now doesn't. I don't think the phone knows anything about an APN. The way I used to log in from the PC was [email protected] (where 5555555555 is my phone #), and password=vzw. Is the APN part of the username and/or password? Does somebody know what to change to make it work again?
    It's been a few years since I played with settings on a flip phone. Flip phones don't use APNs, they use a proxy. The old settings were this: http://wiki.howardforums.com/index.p...Proxy_Settings
    You could try using vzwreseller.com instead of vzw3g.com, not sure if that would work or not?
    If only you knew...

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Similar Threads

  1. the best voice + data plan as of today?
    By traction_88 in forum Rogers Wireless
    Replies: 2
    Last Post: 03-30-2009, 07:39 PM
  2. all of a sudden... No Signal - SCH-a670
    By fishtank22 in forum Samsung
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2006, 01:57 AM
  3. All of a sudden no Boost Mobile service!
    By ghaffar23 in forum General Prepaid discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-20-2005, 09:16 PM
  4. All Of A Sudden No Service In Okc
    By Downtown in forum ALLTEL
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2005, 12:09 PM
  5. All of a sudden no more transfers???
    By GattiGo in forum General Mobile Questions and Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-01-2005, 04:12 AM

Tags for this Thread

Bookmarks