Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 31 to 37 of 37

Thread: Lg Rebel 2 HOW TO?

  1. #31
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    8,865
    Device(s)
    LG Phoenix 2
    Carrier(s)
    FreedomPop
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by wideload View Post
    I've moved on from the Rebel 2 and would like to do a factory reset on it. Can someone walk me through doing this?

    Also if I give the phone to a friend after doing the reset and removing it from my Tracfone account will they have any trouble activating it on their account?

    Thanks, wideload
    I just did a Google search and quickly found http://tracfoneusermanual.com/hard-reset-lg-rebel2/ and http://www.hardreset.info/devices/lg/lg-rebel-2-l57bl/ . Do those work?

  2. #32
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Virginia
    Posts
    2,635
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by wideload View Post
    I've moved on from the Rebel 2 and would like to do a factory reset on it. Can someone walk me through doing this?

    Also if I give the phone to a friend after doing the reset and removing it from my Tracfone account will they have any trouble activating it on their account?

    Thanks, wideload
    If the IMEI is associated with a sim you are using, you will need to fix that situation. Otherwise, your friend will inherit your sim value as well as the phone. Your friend will not have your actual sim, but he/she will get credit for it when activating a new sim and you will have an empty one.

    Removing the phone from your account will not fix a sim associated situation. The account is basically just a handy list.

  3. #33
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    128
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Lisme View Post
    If the IMEI is associated with a sim you are using, you will need to fix that situation. Otherwise, your friend will inherit your sim value as well as the phone. Your friend will not have your actual sim, but he/she will get credit for it when activating a new sim and you will have an empty one.

    Removing the phone from your account will not fix a sim associated situation. The account is basically just a handy list.
    What is associated with the sim in the Rebel 2? I'm currently using an unlocked Moto G5 Plus and I purchased a Tracfone sim kit to activate it. My backup phone will be my older U2 which is currently nonactive along with the Rebel 2.

  4. #34
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,443
    Device(s)
    LG Phoenix 2, LG Rebel 2, Moto E4
    Carrier(s)
    TF/AT&T, TF/Verizon
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by wideload View Post
    What is associated with the sim in the Rebel 2?
    As long as you're not using the SIM that came with the Rebel 2 in another phone, and the balance of that SIM has been transferred to another phone/SIM, the Rebel 2 is free-and-clear to be sold or given away.

  5. #35
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    California Gold Country
    Posts
    4,339
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by hpham View Post
    As long as you're not using the SIM that came with the Rebel 2 in another phone, and the balance of that SIM has been transferred to another phone/SIM, the Rebel 2 is free-and-clear to be sold or given away.
    Can the original SIM be used again for activation, or is that only with a BYOP SIM?

  6. #36
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,443
    Device(s)
    LG Phoenix 2, LG Rebel 2, Moto E4
    Carrier(s)
    TF/AT&T, TF/Verizon
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by loboheeler View Post
    Can the original SIM be used again for activation, or is that only with a BYOP SIM?
    I've re-used mine successfully. I bought the Rebel 2 bundle, activated it with a transfer from my wife's BYOP flip-phone, a few days later transferred everything back to the flip-phone. After a week, I reactivated the Rebel 2 with the original SIM.

  7. #37
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    128
    Feedback Score
    0
    Thanks everyone!!!!

    wideload

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 12-11-2004, 02:25 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 02-09-2004, 05:34 PM
  3. LG VX3100, How to reset back to factory default?
    By jrsmooth in forum Verizon Wireless
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2004, 05:28 PM
  4. LG VX10 - How to enter a slash in a URL?
    By CVET in forum Verizon Wireless
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2003, 11:46 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 02-03-2003, 07:22 PM

Tags for this Thread

Bookmarks