Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 15 of 68

Thread: Here it is! Correct Gmail Settings for Versamail on Treo 650

  1. #1
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    USA
    Posts
    564
    Device(s)
    Samsung Infuse
    Carrier(s)
    AT&T/T-Mobile
    Feedback Score
    0

    Talking Here it is! Correct Gmail Settings for Versamail on Treo 650

    Here is the settings for Gmail using Vesamail on Treo 650.

    1. Account name: Gmail
    2. Mail Service: Other
    3. Protocol: POP


    4. Username: [email protected]
    5. Password: YourPassWord


    6. You Email Address: [email protected]
    7. Incoming Mail Server: pop.gmail.com
    8. Outgoing Mail Server: smtp.gmail.com

    9. Advance

    10. Incoming Server Settings
    11. Enter ‘995’ in the port field.
    12. Check 'Use Secure Connection (SSL)’.
    13. Leave other box unchecked.


    14. Outgoing Server Settings
    15. Enter ‘587’ in the port field.
    16. Check 'Use Secure Connection (SSL)’.
    17. Check Use authentication (ESMTP).
    18. Username: [email protected]


    19. Done!
    Last edited by chompx2; 03-19-2005 at 04:45 PM.
    CC

    Windows 7 Ultimate

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    California
    Posts
    6,353
    Device(s)
    iPhone 3G
    Carrier(s)
    at&t
    Feedback Score
    0
    that is correct. I remember I had problems...i had everything right, but forgot to check the esmtp
    Click for my Flickr!

  3. #3
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    USA
    Posts
    225
    Device(s)
    iPhone 4 32GB
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0

    Treo 600?

    Would this setup work for GMail to a Treo 600?

    Uncle Dannie
    Uncle Dannie

  4. #4
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    USA
    Posts
    564
    Device(s)
    Samsung Infuse
    Carrier(s)
    AT&T/T-Mobile
    Feedback Score
    0

    Re: Treo 600?

    Originally posted by UncleDannie
    Would this setup work for GMail to a Treo 600?

    Uncle Dannie
    If you are using Versamail, I see no reason that why it would not work. Go ahead and try it and report on the result.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    SoCal
    Posts
    224
    Device(s)
    BlackBerry 8830
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0

    Thanks

    Thanks chompx2,
    Gmail works great now on my 650

  6. #6
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    39
    Device(s)
    Motorola Razr V3
    Carrier(s)
    Cingular
    Feedback Score
    0
    thanks for the step by step instructions. Very helpful.
    DEdger

  7. #7
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    San Francisco Bay Area
    Posts
    678
    Device(s)
    Apple iPhone (8 GB - Personal)
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0

    Thank You...

    I'm always appreciative of those who take time to make such highly useful posts. It enhances the use of a great, albeit imperfect, device.

    Thanks again for the GMAIL settings.
    David F.

  8. #8
    Join Date
    May 2002
    Location
    775
    Posts
    590
    Device(s)
    BB 8700, Treo 700p, V3
    Carrier(s)
    ATT, VZW
    Feedback Score
    0
    Let me add my thanks. I set my 650 up today for Gmail. works fine so far.
    Dataman

  9. #9
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Northern NJ
    Posts
    627
    Device(s)
    Apple iPhone
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    you wouldn't know the correct settings for at&t would you?

  10. #10
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    USA
    Posts
    564
    Device(s)
    Samsung Infuse
    Carrier(s)
    AT&T/T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Originally posted by stylez23
    you wouldn't know the correct settings for at&t would you?
    What kind of AT and T service do you have? I used to have IBM.net which turned into ATT.net I also used AT&T World Net for a short period. You need to be more specific in what you are asking.

    Even, if I have the settings, I cannot test them as I no longer have their services. May be someone else can help you.

  11. #11
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Northern NJ
    Posts
    627
    Device(s)
    Apple iPhone
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    well specifically for AT&T Wireless' mMode

  12. #12
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    USA
    Posts
    564
    Device(s)
    Samsung Infuse
    Carrier(s)
    AT&T/T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Originally posted by stylez23
    well specifically for AT&T Wireless' mMode
    I am not sure if mMode email can use Versamail. I access it with the browser. mMode is usually used on cell phones and I used to use it on V600 but I have not use it on my Treo 650. I'll investigate when I have some more time.

    If someone here knows the answer, please post it.

  13. #13
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Los Angeles
    Posts
    149
    Device(s)
    Moto V3
    Carrier(s)
    Cingular
    Feedback Score
    0

    Sign up??

    How did you guys even sign up for gmail? It says it not available to the general public yet. Sorry if this is a stupid question..

  14. #14
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    USA
    Posts
    564
    Device(s)
    Samsung Infuse
    Carrier(s)
    AT&T/T-Mobile
    Feedback Score
    0

    Re: Sign up??

    Originally posted by Croz68
    How did you guys even sign up for gmail? It says it not available to the general public yet. Sorry if this is a stupid question..
    PM me with your email addy, I'll send you an invite.

  15. #15
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Los Angeles
    Posts
    149
    Device(s)
    Moto V3
    Carrier(s)
    Cingular
    Feedback Score
    0
    chompx2-

    PM sent. Thank you.

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Bookmarks