Page 18 of 91 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 68 ... LastLast
Results 256 to 270 of 1360

Thread: Stream Sirius to WM5 Phone!

  1. #256
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    USA
    Posts
    21
    Device(s)
    Motorola Q
    Carrier(s)
    Verizon Wireless
    Feedback Score
    0
    This works awesome for the Motorola Q as is. Thanks!

  2. #257
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    11
    Device(s)
    Moto Q
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    yep, just installed to my Q as well and it works like a charm. i cant say THANK YOU enough for this.

  3. #258
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    7
    Feedback Score
    0
    Problem! My Q was working FINE.. then randomly lost connection. Went to re-connect and it doesnt give me a login option on the Sirius software... I can't load any channels up. Tried reseting device, turning device on/off, stopping all processes etc. Now EVERY TIME I run the program it doesnt give me an option to log in, and I cant access anything.... Any advice?!

  4. #259
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3
    Device(s)
    Verizon Wireless XV6700
    Carrier(s)
    Verizon Wireless
    Feedback Score
    0
    When I had that problem I would be at the login screen and then open a different program then close it. then I could change my login

  5. #260
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3
    Device(s)
    Verizon Wireless XV6700
    Carrier(s)
    Verizon Wireless
    Feedback Score
    0
    geez. what a stupid title. I wish my mom bought me this phone, cuz it was expensive.

  6. #261
    Join Date
    May 2004
    Location
    Detroit
    Posts
    238
    Device(s)
    T-Mobile Dash, MDA, Blackberry 7130e
    Carrier(s)
    T-Mobile, Sprint
    Feedback Score
    0
    Problem! My Q was working FINE.. then randomly lost connection. Went to re-connect and it doesnt give me a login option on the Sirius software... I can't load any channels up. Tried reseting device, turning device on/off, stopping all processes etc. Now EVERY TIME I run the program it doesnt give me an option to log in, and I cant access anything.... Any advice?!

    Are you not getting the "connect" button? Or you can't see the screen to input your login/password? If it's the second one, just push left on the joystick/pad and the login screen will reappear. If it's something else then I don't know what to tell ya.



    Shawn
    Check out my moblog

  7. #262
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    USA
    Posts
    225
    Device(s)
    Fuze
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    I cant find the link to download the latest version. Can someone please post it. thanks

  8. #263
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Beautiful Pacific NW
    Posts
    24
    Device(s)
    PPC 6700
    Carrier(s)
    Sprint
    Feedback Score
    0
    Here's the link: It's on page 17 where there's the "download" link on Bit's post. Haven't tried it yet though, but thanks Bit!!!

    http://home.ptd.net/~cobra04/code.html

  9. #264
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Venice Beach, CA
    Posts
    3
    Device(s)
    Motorola Q
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Bitslap, this rocks! I just installed on my Q. Thank you!!!

  10. #265
    Join Date
    May 2006
    Posts
    14
    Feedback Score
    0

    Talking Thnak You

    BITSLAP thanks man i love it had no login problems at all yet no retrys lol i installed the qvga program on my sda and it works like a charm so dose the channel switching thanks again man u made my days at the gym go by alot faster keep workin on those programs anything else that you release let me know [email protected] VERY HAPPY

  11. #266
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    54
    Feedback Score
    0
    does anyone know if Sirius will stream through BT stereo headphones on the Q?????


    Anyone have them to try it out? I've got a radio coming and BT stereo headphones here waiting to be used!

  12. #267
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    7
    Feedback Score
    0
    Still wont connect.... Just sits there idle for 30 seconds or so and then allows me to move among stations... any clue why I suddenly can't logon?

    Adam~

  13. #268
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    7
    Feedback Score
    0
    I've tried reseting phone.. reseting app, and even deleting and reinstalling app.. Havent changed ANY settings. Just randomly stopped working and now won't load up windows media player when I hit connect. Anything anyone can think of?

  14. #269
    Join Date
    May 2006
    Posts
    29
    Feedback Score
    0
    What version do I need for my PPC-6700?? I don't think its qvga, but who knows

  15. #270
    Join Date
    May 2006
    Posts
    29
    Feedback Score
    0
    Ok I loaded the qvga since the other version looked funny. I do not notice any enhancements. It all looks the same other then the fact it now does not save my user name and password when I leave the App. This is a real bummer. Also did I miss something or what but there is no config menu. All I have is "connect" and "close" , no tweaking or selecting player of choice or anything. Also I still can't get focus of program once it leaves to starts WMP and I switch back to it. I have to tap screen (I have to open case door) before I can use joystick to select channels. What happened?

Page 18 of 91 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 68 ... LastLast

Bookmarks