Search:

Type: Posts; User: makubex.

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.28 seconds.

  1. there are trolls, then there are troll fighters....

    there are trolls, then there are troll fighters. Troll fighters don't get mad, they get happy when trolls come by, hence are the anti troll. Both sides think they win, and we get free entertainment
  2. Replies
    18
    Views
    4,962

    sms highlighting is gone, and the connection...

    sms highlighting is gone, and the connection manager loses highlight selection when scrolling, VERY ANNOYING
    DO NOT UPDATE TO OS6 YET
  3. Replies
    34
    Views
    3,912

    bb data is universal, rep is bsing

    bb data is universal, rep is bsing
  4. Replies
    6
    Views
    4,294

    Sold: 1234567890

    1234567890
  5. Replies
    6
    Views
    4,294

    Sold: asfqewrasdf

    asfqewrasdf
  6. Replies
    6
    Views
    4,294

    Sold: asdfzcvqwer

    asdfzcvqwer
  7. Replies
    6
    Views
    4,294

    Sold: upupup^^^^^^

    upupup^^^^^^
  8. Replies
    6
    Views
    4,294

    Sold: back from vacation

    back from vacation
  9. Replies
    257
    Views
    34,991

    amen brother

    amen brother
  10. Replies
    34
    Views
    23,438

    if i plug an ethernet cable into the d105, data...

    if i plug an ethernet cable into the d105, data transmission stops period, to all computers wirelessly connected and the wired one. fml
  11. Replies
    6
    Views
    4,294

    Sold: ^^^^^^^^^^^^^^

    ^^^^^^^^^^^^^^
  12. Replies
    1,086
    Views
    157,377

    some people need to go back to english class for...

    some people need to go back to english class for reading comprehension or take csc/math for logic
  13. Replies
    119
    Views
    36,530

    ok i'm downloading visual studio 2010 from M$ to...

    ok i'm downloading visual studio 2010 from M$ to test
  14. Poll: 12. new customer

    12. new customer
  15. Replies
    3
    Views
    857

    Tethering on BB without BBdata plan?

    I put my unlimited laptop data sim in my 9300 and could surf on device. However it would not let me connect via desktop manager. Is there a work around, or is it not possible without the host routing...
  16. Replies
    119
    Views
    36,530

    are you torrenting or direct downloading? With...

    are you torrenting or direct downloading? With torrents, they wont disconnect, but if I'm on Megaupload etc, it can never finish DL.
  17. Replies
    0
    Views
    512

    Tethering on BB without BBdata plan?

    I put my unlimited laptop data sim in my 9300 and could surf on device. However it would not let me connect via desktop manager. Is there a work around, or is it not possible without the host routing...
  18. Replies
    119
    Views
    36,530

    Did you update any firmware? I'm also using the...

    Did you update any firmware? I'm also using the dock, but it's impossible to download larger files due to the frequent stalling.
  19. Replies
    119
    Views
    36,530

    anyone try their unlim laptop sim with their...

    anyone try their unlim laptop sim with their phone? Does it disconnect like crazy too? I'd like to know if it's a device or network issue
  20. Replies
    6
    Views
    4,294

    Sold: Huawei E181 Data stick + D105 router base

    Less than a month old, impulse buy. locked to WIND
    asking $140
    All boxes included

    http://images.bidorbuy.co.za/user_images/877/1657877_100911122502_combo.JPG

    GTA only
  21. Replies
    3
    Views
    852

    Sold: @@@@@@@@@@@@@@@@@

    @@@@@@@@@@@@@@@@@
  22. Replies
    3
    Views
    852

    Sold: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  23. Replies
    3
    Views
    852

    Sold: upupupupupupup

    upupupupupupup
  24. Replies
    3
    Views
    852

    Sold: BB9700/9300 WIND mint

    9700 Wind LOCKED
    Comes with phone and all accessories, headset unused
    $320 firm GTA only

    9300 UNLOCKED for AWS
    Comes with box and all accessories, headset unused, screen protector day 1
    $270...
  25. Replies
    0
    Views
    659

    December billing errors?

    My total bill amount for Dec is correct, it says I owe $0 though...not on preauthorized CC payments. Anyone else notice this? I'm not gonna call in for them to "fix it"
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4