Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 31 to 45 of 52

Thread: TomTom Navigator 6 Works on UIQ v3

  1. #31
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    England
    Posts
    293
    Device(s)
    Sony Ericsson P990i
    Carrier(s)
    Vodafone UK
    Feedback Score
    0
    Once you've purchased a GPS receiver, you don't need to pay anything else to pick up a signal.
    artesea - P990i Generic World 1 | Organizer: R4B03

  2. #32
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    891
    Device(s)
    Docomo SH906i
    Carrier(s)
    Rogers
    Feedback Score
    0
    really?, wow thats awsome. so p990 can act like a gps reciever?

  3. #33
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    England
    Posts
    293
    Device(s)
    Sony Ericsson P990i
    Carrier(s)
    Vodafone UK
    Feedback Score
    0
    With a P990i you'll need two things:
    1) Bluetooth GPS device (my Holux GPSlim236 was £45)
    2) GPS Software (TomTom is around £100, Nav4All is free, others in between)

  4. #34
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    8
    Device(s)
    M600i
    Carrier(s)
    3,
    Feedback Score
    0
    Been using my M600i with Navigator 6 and a Holux 236 GPS for a while now. Most of the time it works perfectly, but recently I activated the TomTom PLUS services in the application, mainly to be able to use the TomTom Buddies feature. Upon activation, I entered my TomTom PLUS username and password. The phone then nicely did a 3G data connection and registered the account correctly.

    But now every time I try to use a feature that requires data connection, like Traffic or Buddies, I get a plain error dialog saying "Not ready". TomTom then hangs and I have to kill it using the task manager. The error dialog looks like a standard UIQ3 message, so it's probably not from TomTom.

    I am using the latest firmware in the phone and all other data enabled applications work fine. Anyone else with this problem or similar? I doubt I can call TomTom support and get help, since UIQ3 is not officially supported..

    Thanks!

    ///DM

  5. #35
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    England
    Posts
    293
    Device(s)
    Sony Ericsson P990i
    Carrier(s)
    Vodafone UK
    Feedback Score
    0
    Lie and say you own a W950 (as that IS supported)

  6. #36
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    Hello guys,
    I need a help real quick!!!
    I tried to install TomTom Nav.6 on my M600i, but my 1G M2 got full before complete installing. So, I gave up to install TomTom. I then tried to delete all files on M2, but I couldn't.
    It keeps saying "Could not delete file or folder. The operation is not supported".

    When I tried to do the same on the device side, it says" One or several files or folders cannot be deleted".

    How can I delete these files on M2??

    btw, is it necessary to copy all files on M2 to install TomTom? because it's too heavy so.

    Please help me. Thank you,

  7. #37
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Oz
    Posts
    3
    Device(s)
    SE M600i
    Carrier(s)
    M8 Telecom (Optus Australia)
    Feedback Score
    0
    I'm having the same problem with my M600i. When I drag the TomTom files onto the root of the M2 card using File Manager, I get an "Operation is not supported" message, and then it fails to copy any of the files to the card.

    Any help would be greatly appreciated.

  8. #38
    Join Date
    May 2004
    Location
    UK
    Posts
    5
    Device(s)
    p910i
    Carrier(s)
    vodaphone
    Feedback Score
    0
    Hi

    You need to use fast File transfer FFT mode so you get mass media storage on your windows explorer ( w950i has this option when you put it in the docking station)

    Hope this helps

  9. #39
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    yes, FFT. That's what i found out later.
    But, is it neccesary to copy all of the contents on DVD?
    It will make my M2 full so.

  10. #40
    Join Date
    May 2004
    Location
    UK
    Posts
    5
    Device(s)
    p910i
    Carrier(s)
    vodaphone
    Feedback Score
    0
    hi

    I only have the folowing folders on my w950i
    TomTom
    Great Britain Map ( or whatever map you are using)
    Zip
    Voices
    Raster
    Schemes
    Licences
    ITN
    Resource

    Voices take up a lot of room as well as POI (places of interest)

    If you are using a original tomtom dvd there should be a installer with it as you need the UIO3 version of Tom Tom 6 .

    Cheers

  11. #41
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    @chmusar

    I don't have a original DVD, so the installer doesn't work.
    So, I don't know which folder is not neccessary.

    If I install Voice files, does is work as a car navigation with a voice?
    Is it ok not to install those?

  12. #42
    Join Date
    May 2004
    Location
    UK
    Posts
    5
    Device(s)
    p910i
    Carrier(s)
    vodaphone
    Feedback Score
    0
    hi, yes you need to install voice files and put them in the voice folder for them to work. i would not advise using tomtom without voices for directions as you can end up looking at the screen instead of the road !!!

    here is a list of the voice files only copy the ones you need.

    Dansk - Brigitte - data00.chk
    Deutsch - Werner - data01.chk
    Deutsch - Lisa - data02.chk
    English - Mandi (US) - data03.chk?
    English - Tim (GB) - data04.chk
    English - Jane (GB) - data05.chk
    English - Ken (AU) - data06.chk
    English - Lori (US) - data07.chk
    English - Bonnie (US) - data08.chk
    English - Richard (US) - data09.chk
    Español - Marta - data10.chk
    Français - Jacques - data11.chk
    Français - Catherine - data12.chk
    Italiano - Chiara - data13.chk
    Nederlands - Bram - data14.chk
    Nederlands - Eva - data15.chk
    Nederlands - Nora - data16.chk
    Nederlands - Cora (B) - data17.chk
    Norsk - Liv - data18.chk
    Svenska - Astrid - data19.chk
    Norsk - Jørgen - data20.chk
    Svenska - Patrik - data21.chk
    Español - Antonio - data22.chk
    Dansk - Nils - data23.chk
    Italiano - Roberto - data24.chk
    Português - Joaquim - data25.chk
    Português - Catarina - data26.chk
    Suomi - Kati - data27.chk
    Suomi - Matti - data28.chk

  13. #43
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    @chmusar
    Thank youfor your res!
    btw, how large capacity do I need to copy the full contents?
    I failed to copy using 1G M2 before. Did I copy unnecessary files?

  14. #44
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    England
    Posts
    293
    Device(s)
    Sony Ericsson P990i
    Carrier(s)
    Vodafone UK
    Feedback Score
    0
    KCY, depends on the map of choice.
    Map of Europe or US will fill a 1G card.
    Map of Country or State should be fine.

    I've successfully got the United Kingdom and Ireland with several voices on to a 1GB card with lots of room spare.

  15. #45
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    so cal
    Posts
    99
    Device(s)
    SE K750i
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    How does the program run on the M600? Does it run as smoothly as a normal standalone GPS system or is it laggy? Can I actually depend on this thing/take it seriously? Thanks!

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Bookmarks