Page 6 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6
Results 76 to 88 of 88

Thread: SonyEricsson WAP & MMS Setting How-To

  1. #76
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    12
    Device(s)
    K810i
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    I tried doing everything you guys said for my K810i to get the internet settings and mms to work but nothing is working at all. Can you guys help me out? I'm trying to get it to work for TMobile. Thanks!

  2. #77
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    7
    Feedback Score
    0
    MMS and internet settings will vary according to mobile company

  3. #78
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Canada
    Posts
    49
    Device(s)
    HTC HD & Nokia N8
    Carrier(s)
    Mobilicity
    Feedback Score
    0
    I''ve got the data thing working on my K800i. I used this site use the setting from the middle page.
    DOmlas360©

  4. #79
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Canada
    Posts
    49
    Device(s)
    HTC HD & Nokia N8
    Carrier(s)
    Mobilicity
    Feedback Score
    0

  5. #80
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    25
    Device(s)
    Sony Ericsson W580i Pink
    Carrier(s)
    At&t
    Feedback Score
    0
    there is no t-mobile listing.

  6. #81
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    GTA
    Posts
    2,689
    Carrier(s)
    Rogers
    Feedback Score
    1 (100%)
    is SE's settings configerator not working?

    i'm trying to setup internet, wap, and mms on an unbranded w580i.. i've tried to get the setting sent to both a rogers and fido number but it never actual goes through.. i get the page with the pin number and no settings are sent to the phone.

    tried to troubleshoot by doing the settings manual but still not working.. lol.
    i've searched the faq in SE, Fido and Rogers subsection.. i must be f-ing something up..

  7. #82
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    24
    Feedback Score
    0
    nice guide
    thanks a lot

  8. #83
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1
    Feedback Score
    0
    I was having problems getting the MMS settings from the sony ericsson site. I have a Sony Ericsson w580 and my service provider is Rogers. I eventually fixed my settings by flashing a Rogers custpack I got from SEusers and then applying a master reset. I got the idea of the master reset from this thread, so thanks a lot.

  9. #84
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    14
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by alt0160
    is SE's settings configerator not working?

    i'm trying to setup internet, wap, and mms on an unbranded w580i.. i've tried to get the setting sent to both a rogers and fido number but it never actual goes through.. i get the page with the pin number and no settings are sent to the phone.

    tried to troubleshoot by doing the settings manual but still not working.. lol.
    i've searched the faq in SE, Fido and Rogers subsection.. i must be f-ing something up..

    Yea i'm having the same problem right now i'm not too sure what to do.
    i tried entering settings manually as well but its not working.
    i'm on fido with a C702. any help would be appreciated.

  10. #85
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    366
    Device(s)
    C905
    Carrier(s)
    T-mobile
    Feedback Score
    0
    C905 is not listed, what would I need to input for T-Mobile settings for my MMS and Internet?

    ALi

  11. #86
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Device(s)
    Sony Ericsson C905
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Goliath27
    C905 is not listed, what would I need to input for T-Mobile settings for my MMS and Internet?
    I'm having the same problem. Any idea if T-Mobile will get added for the C905 in the US?

  12. #87
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    1
    Feedback Score
    0
    Hello. I have a Sony Ericsson G700 phone. It is not listed on the US web site. What should I do to enable MMS on this phone with T-Mobile setting.

  13. #88
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    7
    Device(s)
    V3c Motorola
    Carrier(s)
    Cricket
    Feedback Score
    0

    I am not able to get to the OTA website

    Quote Originally Posted by IndyCellRepair
    This link always works for me.

    https://sonyericsson.wdsglobal.com/w...=en&pid=mobile phone
    I am not able to get to the OTA website. The site times out after a couple of minutes.

Page 6 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6

Bookmarks