Results 1 to 6 of 6

Thread: Software that works on T-Mobile T-Zones

  1. #1
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    677
    Device(s)
    G1
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars

    Software that works on T-Mobile T-Zones

    ok im started this to see how many programs we can get to work on here and the run around needed to get them working. just make sure what phone you are using it for. it is pretty small for now but i think there's enough people to help build it up. I was also wondering if anyone got handy weather to work on the p1i. it says on the site that if u have gprs then it should work.

    ....P1i....

    Internet - set up thru sonyericsson.com
    IM+ - must change port to 110 to get it to work.
    Opera Mini - works.
    Built in Email Client - works if your gprs is setup.

    Worldmate Pro - DOES NOT WORK. i believe tmobile block that specific port and there's no way to change ports on it.

    ....P900....

    Internet - set up thru sonyericsson.com
    IM+ - must change port to 110 to get it to work.
    Built in Email Client - just works if your gprs is setup.
    got me a r6 for my riding addiction!


    HoFo Feedback

    EBAY Feedback

  2. #2
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    847
    Device(s)
    Nexus One
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    Do you have the $5.99 T-zones plan or the $20 blackberry add-on plan? Both use wap.voicestream.com as the access point.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    677
    Device(s)
    G1
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    I am on the 5.99 tzones. the 19.99 plan has more ports opened up.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    Just got my P1i yesterday and havent figured out how to get the gprs to work any tips on that?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    US
    Posts
    6
    Device(s)
    SE P1i
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    Quote Originally Posted by tattoodjay
    Just got my P1i yesterday and havent figured out how to get the gprs to work any tips on that?
    I wonder how to set this up too. I wanted to get my MMS to work, but it seems require the GPRS setup first. any help?

  6. #6
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    12
    Device(s)
    Sony Ericsson P1i
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    How do I change the port for IM+?

Bookmarks