Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 15 of 38

Thread: emTube Working Again?

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    South Philly
    Posts
    529
    Device(s)
    iPhone 3Gs (jailbroken and pure fire)
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0

    emTube Working Again?

    It's working for me now, I still get a few 'unsupported' errors but most vids seem to be playing.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Dallas TX
    Posts
    2,638
    Device(s)
    Samsung i8910
    Carrier(s)
    Anything GSM
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by JoshuaX
    It's working for me now, I still get a few 'unsupported' errors but most vids seem to be playing.
    So far so good!

    EDIT: Just in case:
    http://mosh.nokia.com/common/downloa..._v_1_0_10.sisx

  3. #3
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Canada
    Posts
    8,850
    Device(s)
    •—Apple iPhone 6
    Carrier(s)
    ◄ Fido ►
    Feedback Score
    0
    Wirelessly posted (The Eliteness: Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB-3/20.2.005 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413)

    still not working on my N95-4. What phone are you guys using? As far as I know, it worked for all phones that don't have Flash in the browser
    All thoughts and opinions expressed are strictly my own.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Dallas TX
    Posts
    2,638
    Device(s)
    Samsung i8910
    Carrier(s)
    Anything GSM
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by JP
    Wirelessly posted (The Eliteness: Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB-3/20.2.005 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413)

    still not working on my N95-4. What phone are you guys using? As far as I know, it worked for all phones that don't have Flash in the browser
    Using the same phone you are!

  5. #5
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    South Philly
    Posts
    529
    Device(s)
    iPhone 3Gs (jailbroken and pure fire)
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    N95-3 with the new firmware.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Detroit
    Posts
    187
    Device(s)
    Blackberry Bold
    Carrier(s)
    ATT
    Feedback Score
    0
    It just worked for me on my nokia n82 with the latest firmware also. this is awesome

  7. #7
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    A hole in the ground.
    Posts
    1,641
    Carrier(s)
    T-Mo
    Feedback Score
    0
    Works ok on N95-1 with T-Mo Unlimited Internet.

  8. #8
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    NYC
    Posts
    550
    Device(s)
    Nokia N97
    Carrier(s)
    Cingular/AT&T
    Feedback Score
    0
    yey, it's working on my n95-4, too! missed emtube.
    my first crush was a cellphone.

    AT&T Nexus One
    history: Samsung Omnia HD, Nokia N97, 5800, N95-4, N95-3, SE W610, W810, Nokia N70, SEW800, SE S710, SE Z800, Nokia 7610, Moto V600, SE T616; Nokia 6600, 3650, 7210, 8310, 8250, 3310, 3210

    gotta love 3G!

  9. #9
    Join Date
    May 2003
    Location
    CA
    Posts
    661
    Device(s)
    N95-4
    Carrier(s)
    Cingular GSM, Globe PH, Smart PH
    Feedback Score
    0
    If this is true, now I can finally update my N95-3!

  10. #10
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Canada
    Posts
    8,850
    Device(s)
    •—Apple iPhone 6
    Carrier(s)
    ◄ Fido ►
    Feedback Score
    0
    I'm using version 11. Is this version 10 that you guys are having this success with?

    Try viewing the iPhone 3G keynote, does it work?

  11. #11
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Canada
    Posts
    554
    Carrier(s)
    Bell Mobility (Work)
    Feedback Score
    2 (100%)
    WOW - it is working again on my N95-4 with f/w 20.2.005.

    I'm using the same version from way back in January. v 1.0.10 (Jan 19 2008).

    Since I didn't update any software recently, I suspect YouTube made some kind of change on their end.
    My Feedback Thread:
    SirTrini Feedback

    My Past Phones:
    -------------------
    Nokia - 2120, 6160, 6185, 6190, 6230B, 6682, N95, N95-3, N82, N95-4, N97, N86
    SE - T68i, S710a, W810i, K790a, Z710, W580i, K850i
    Motorola - v60g, P8767
    Blackberry - 6750,7290, 8730, 8830, Bold, Bold 9700, Bold 9900
    Sony ?
    Qualcomm - 2760
    HTC - TyTN
    Apple - iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S
    Android - Dream, Nexus One
    Samsung - Vibrant i9000m, Galaxy S II

  12. #12
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    USA
    Posts
    4,792
    Feedback Score
    0
    ...going to try this RIGHT now.

    EDIT: 100% confirmed. It works.

    Sweet.
    I want to buy your Nokia E7.

    HoFo Feedback (9+, 0-)

  13. #13
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    midstate cubicle
    Posts
    439
    Device(s)
    6681 backup
    Carrier(s)
    motherfrackin tmobile
    Feedback Score
    0
    N95-2, fw 15.xxx, emtube version 11; woot!!
    rip cpa-1

  14. #14
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Detroit
    Posts
    187
    Device(s)
    Blackberry Bold
    Carrier(s)
    ATT
    Feedback Score
    0
    Yeah ive been using it since last night havent had a single problem yet. AMAZING

  15. #15
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Washington, PA
    Posts
    238
    Device(s)
    Nokia N95-4, Nokia N95-3, Nokia N75
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB-3/20.2.005 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413)

    Miracles do happen. :-) I never thought it would work again. emTube is by and far one of the apps I used the most. I'm glad I can use it once again. By the way I'm using it on an N95-4 with f/w 20.2.005.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Bookmarks