Results 1 to 12 of 12

Thread: Sirius App

  1. #1
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Tennessee
    Posts
    134
    Device(s)
    HTC Thunderbolt
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0

    Sirius App

    Anyone get the Sirius app to work in 3G mode? The app connects when using WiFi, but will not work when the phone is in 3G mode. Keep getting the following message:

    "Data Connection Lost", "Trying To Reacquire Connection"

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    New York City
    Posts
    969
    Device(s)
    Google Pixel XL, Huawei Pixel 6P, Moto Nexus 6, LG Nexus 5, Nexus 4
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by jasper933 View Post
    Anyone get the Sirius app to work in 3G mode? The app connects when using WiFi, but will not work when the phone is in 3G mode. Keep getting the following message:

    "Data Connection Lost", "Trying To Reacquire Connection"
    After a week of it only work over wifi, it is now working over a 3G connection for me. Yes!!!

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    Is anyone having problem with the channels all of a sudden repeating the same thing over.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    New York City
    Posts
    969
    Device(s)
    Google Pixel XL, Huawei Pixel 6P, Moto Nexus 6, LG Nexus 5, Nexus 4
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Repeating what? You need to be more specific with your issues. Are all channels repeating the same broadcast? or is one channel repeating every 10 minutes?

  5. #5
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    Sorry, this has happen maybe ten times. I'll be listen to a broadcast then all of a sudden the channel will repeat like a 15 second sound bit over and over. Then I would try changing the channel and the next.channel would do the same thing with there material. If i try to stop the whole program and restart it it would do the same thing. I usually have to turn it off for about a half hour or so. Before it starts to stream right again.


    Nexus one stock
    2.2 froyo

  6. #6
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    New York City
    Posts
    969
    Device(s)
    Google Pixel XL, Huawei Pixel 6P, Moto Nexus 6, LG Nexus 5, Nexus 4
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Really? I have yet to experience that. I also have the Froyo 2.2 developmental build installed thats floating around, and the SiriusXM app has been working fine for me? Are you on 3G or EDGE?

  7. #7
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Tennessee
    Posts
    134
    Device(s)
    HTC Thunderbolt
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by PaisanNYC View Post
    After a week of it only work over wifi, it is now working over a 3G connection for me. Yes!!!
    I also have a 3G connection, but no luck on getting connected over 3G. Did you do anything special?

  8. #8
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    New York City
    Posts
    969
    Device(s)
    Google Pixel XL, Huawei Pixel 6P, Moto Nexus 6, LG Nexus 5, Nexus 4
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    No nothing at all. It just started working all of a sudden.

  9. #9
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    New York City
    Posts
    969
    Device(s)
    Google Pixel XL, Huawei Pixel 6P, Moto Nexus 6, LG Nexus 5, Nexus 4
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Maybe could it be that where I am at (NYC) is actually using HSPA+ for data now??

  10. #10
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Greater Los Angeles
    Posts
    10,047
    Device(s)
    iPhone 11 Pro Max Series 4 Apple Watch
    Carrier(s)
    T-Mobile USA
    Feedback Score
    15 (100%)
    Mine still doesn't work. Uninstalled then reinstalled. Same "trying to require data connection," error.

    Works with WiFi. Won't transition over to 3G from WiFi like some others have experienced.

    What I don't understand is the inconsistency in user experiences. Some claim it works w/o issue.
    “The Internet wasn’t meant to be metered in bits and bytes, so it’s insane that wireless companies are still making you buy it this way. The rate plan is dead — it’s a fossil from a time when wireless was metered by every call or text.” John Legere 1/5/2017

  11. #11
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    New York City
    Posts
    969
    Device(s)
    Google Pixel XL, Huawei Pixel 6P, Moto Nexus 6, LG Nexus 5, Nexus 4
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    danny.boi, i could be wrong but dont you live in or around NYC? If so, we can meet up. I can show you the app. Maybe I did something I didnt realize to get it to work?

  12. #12
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    I live in michigan and it works over 3g for me

Bookmarks