Results 1 to 9 of 9

Thread: No 3G?

  1. #1
    Join Date
    May 2004
    Location
    Houston
    Posts
    1,545
    Device(s)
    Google Nexus One
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0

    No 3G?

    Just got the N1 today. I have the $10 plan and is using APN internet2.voicestream.com I can surf net ect.. but it's only on EDGE.
    Any ideas how to get 3G working?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    McKinney, Texas, United States
    Posts
    299
    Device(s)
    HTC DESIRE Z NAM
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    14 (100%)
    What carrier are you using and are you sure you bought the right model?

    What is the PB991## number under the barcode under the battery.

    Sent from my Dell Streak using Tapatalk
    iPhone 3GS 32GB=>HTC Hero=>Samsung Omnia i8910=>TG01=>Nexus One=>Moto Milestone=>Sony X10=>XT701=>I9000GT=>A8183=>A8182=>Nokia N8=>Dell Streak=>A7275 & HTC Surround

    EBAY FEEDBACK
    HOWARD FORUMS FEEDBACK: HOFO 1, HOFO 2, HOFO 3
    HEATWARE FEEDBACK
    XDA iTrader, XDA Transaction 1

  3. #3
    Join Date
    May 2004
    Location
    Houston
    Posts
    1,545
    Device(s)
    Google Nexus One
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Under the battery I see
    IMEI:
    S/N:
    P/N: 99HKE002-01

    I'm on Tmobile and have the $10 plan, just to add I just got this phone and haven't left the house.
    Not sure maybe this area just don't have 3G?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    McKinney, Texas, United States
    Posts
    299
    Device(s)
    HTC DESIRE Z NAM
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    14 (100%)
    I'm talking about the FCC number under the bar code. It should say PB99100 or PB99110.

    If you are in Houston, you should 3G with Tmo since it's a big city. Also, maybe it could be the plan

  5. #5
    Join Date
    May 2004
    Location
    Houston
    Posts
    1,545
    Device(s)
    Google Nexus One
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Thanks it is PB99100.

  6. #6
    Join Date
    May 2004
    Location
    Houston
    Posts
    1,545
    Device(s)
    Google Nexus One
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Would a SIM card make any different? I don't think it does but to throw it out there
    my SIM is like 10 years old, it's from the VoiceStream era.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    McKinney, Texas, United States
    Posts
    299
    Device(s)
    HTC DESIRE Z NAM
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    14 (100%)
    Ok that # is for tmo 3g. I would go to tmo to ask them for another sim card for your number. Not sure if this will happen, but make sure you don't mention the type of phone you have incase they try to upgrade you to the higher $ plan.

    If this doesn't work, maybe it is the plan. But since I don't have tmo, I am not sure if they operate like ATT.

  8. #8
    Join Date
    May 2004
    Location
    Houston
    Posts
    1,545
    Device(s)
    Google Nexus One
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Thanks for the response, will try a new SIM card tomorrow. Hopefully that will solve it.
    I really don't mind EDGE except for the fact that anything less than 3G on Android and all voice call get route to voice mail
    if EDGE is on and working.

  9. #9
    Join Date
    May 2004
    Location
    Houston
    Posts
    1,545
    Device(s)
    Google Nexus One
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    New SIM card did the trick. I'm getting 3G now.
    Thanks for your help sabwafare

Bookmarks