Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 18 of 18

Thread: Ntelos Network Question

  1. #16
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Chester
    Posts
    2
    Device(s)
    droid milestone x2
    Carrier(s)
    Ntelos
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    Thank you for reply I am trying to help a friend with one of my older phones! Is their software for me to do myself. Never unlocked phone or tried flashing? I can search but if you know it will be quicker. Thanks again

  2. #17
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    3
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    I have a Samsung Galaxy S3 that was on the nTelos network. What other networks will it work with?

  3. #18
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    3,941
    Carrier(s)
    Straight Talk Wireless
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    Quote Originally Posted by blockhart329 View Post
    I have a Samsung Galaxy S3 that was on the nTelos network. What other networks will it work with?
    The bigger carriers don't allow other carrier devices on their network.

    Sent from my LG-VS980 using Tapatalk 2

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Using ntelos phone on frawg network question
    By davbell22602 in forum Regional Providers and Other Providers
    Replies: 9
    Last Post: 03-02-2012, 07:54 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 11-09-2010, 07:25 AM
  3. Ntelos smartphone question
    By yosnowman in forum nTelos
    Replies: 1
    Last Post: 03-28-2010, 09:17 PM
  4. ntelos k1m
    By katiemoore22 in forum nTelos
    Replies: 5
    Last Post: 12-28-2009, 01:58 AM
  5. VZW Q9 on ntelos?
    By rage151 in forum Windows Mobile (Before 7)
    Replies: 3
    Last Post: 05-10-2009, 11:27 AM

Tags for this Thread

Bookmarks