Results 1 to 2 of 2

Thread: Planing to move From Fido to Rogers

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    137
    Carrier(s)
    Rogers
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars

    Planing to move From Fido to Rogers

    Hi,
    i am on Fido and due to lack of LTE coming to Fido , i want to switch,

    i am checking rogers plan online, i really need data more then voice.

    they have ipad lte plan $35 for 5Gig.

    how can i get this plan with a small voice addon ?

    if i go to voice section its crazy the way they have them.

    can i buy and lte ipad sim with 5gig then call in and add voice plan for it?


    thanks.

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,793
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    Quote Originally Posted by ziadsa View Post
    Hi,
    i am on Fido and due to lack of LTE coming to Fido , i want to switch,

    i am checking rogers plan online, i really need data more then voice.

    they have ipad lte plan $35 for 5Gig.

    how can i get this plan with a small voice addon ?

    if i go to voice section its crazy the way they have them.

    can i buy and lte ipad sim with 5gig then call in and add voice plan for it?


    thanks.
    The plan above is data only and it requires an iPad or Tablet IMEI.

Similar Threads

  1. Can I move from Fido to Rogers?
    By slashd0t in forum Rogers/Fido/Chat-r
    Replies: 6
    Last Post: 09-06-2008, 05:10 AM
  2. Replies: 21
    Last Post: 08-07-2008, 01:28 PM
  3. Question: Moving from Fido to Rogers
    By DDRMacintosh in forum Fido
    Replies: 17
    Last Post: 05-06-2008, 02:18 PM
  4. Question about moving from fido to rogers cellphone plans
    By humber_student in forum Rogers/Fido/Chat-r
    Replies: 4
    Last Post: 01-22-2008, 03:48 PM
  5. Replies: 29
    Last Post: 12-13-2005, 12:05 PM

Tags for this Thread

Bookmarks