Results 1 to 2 of 2

Thread: can i switch an esn from old metro to new metro

  1. #1
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1
    Feedback Score
    0

    can i switch an esn from old metro to new metro

    I know this is a n00b question but this is my first time flashing a phone. I have an old Huawei Verge that's not connected, if i take that ESN number and put it onto a Samsung galaxy s3 flash it to metro can i then call metro and have them connect it as a Samsung galaxy s3 or will it register as a Huawei Verge on their system.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Boondocks
    Posts
    4,449
    Carrier(s)
    Tmobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by 305-786 View Post
    I know this is a n00b question but this is my first time flashing a phone. I have an old Huawei Verge that's not connected, if i take that ESN number and put it onto a Samsung galaxy s3 flash it to metro can i then call metro and have them connect it as a Samsung galaxy s3 or will it register as a Huawei Verge on their system.

    not legally
    HITMAN OF THE METRO MAFIA


Similar Threads

  1. Can You Trasnfer Txt Msgs From Old enV To New enV?
    By Beezy4VZ in forum Feature Phones
    Replies: 5
    Last Post: 05-27-2010, 12:52 PM
  2. Can I switch a phone from Sprint to Verizon?
    By Mannydog in forum Verizon Wireless
    Replies: 7
    Last Post: 07-21-2005, 05:21 PM
  3. Can I switch my phonebook from one phone to the other using Bitpim?
    By MindyMoo in forum UT Starcom / Audiovox
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-2005, 09:51 AM
  4. Replies: 11
    Last Post: 02-21-2005, 09:21 PM
  5. Switch from old plan to new options?
    By YNOTT in forum Rogers/Fido/Chat-r
    Replies: 4
    Last Post: 02-06-2003, 03:27 PM

Bookmarks