Results 1 to 4 of 4

Thread: FLASH Sprint Iphone 4 to Metro Pcs

  1. #1
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    USA
    Posts
    2
    Device(s)
    Iphone 4 CDMA
    Feedback Score
    0

    Exclamation FLASH Sprint Iphone 4 to Metro Pcs

    Hi, I get this phone on ebay and my provider is Metropcs, I pay for it because I hear that metropcs was working with this model of iphone, but now the said that I have to unlock the phone, but I don't know how or where and it's is posssible, the phone will work right
    Thanks for any information about it

  2. #2
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    On planet earth & in Hotlanta Ga.
    Posts
    84
    Carrier(s)
    Straight Talk Gold
    Feedback Score
    0
    I have a iPhone 4 that is flashed to MetroPCS and it work real good. But if yours is flashed it had to be unlocked to do it. good luck
    Sent from my FREE OBAMA iPhone 5 CELL PHONE********

  3. #3
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    USA
    Posts
    2
    Device(s)
    Iphone 4 CDMA
    Feedback Score
    0
    Hi ItBeMe2 .. thanks for answer me
    but you know How or Where can I unlock the iphone , please
    I know that I have to do it first but I don't have a clue where
    THANKS for help me with it

  4. #4
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    On planet earth & in Hotlanta Ga.
    Posts
    84
    Carrier(s)
    Straight Talk Gold
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by cattoni57 View Post
    Hi, I get this phone on ebay and my provider is Metropcs, I pay for it because I hear that metropcs was working with this model of iphone, but now the said that I have to unlock the phone, but I don't know how or where and it's is posssible, the phone will work right
    Thanks for any information about it
    Take it to Sprint and they can unlock it.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 09-25-2013, 10:11 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 03-26-2012, 01:40 PM
  3. FLASH Sprint 8530 to Metro PCS
    By quicklearn in forum MetroPCS
    Replies: 2
    Last Post: 12-11-2010, 03:37 PM
  4. How how do I flash my sprint Diamond to Metro PCS?
    By Jordan2323 in forum MetroPCS Flashing and Modding
    Replies: 6
    Last Post: 02-04-2009, 10:17 AM
  5. How how do I flash my sprint Diamond to Metro PCS?
    By Jordan2323 in forum MetroPCS
    Replies: 5
    Last Post: 02-04-2009, 07:17 AM

Tags for this Thread

Bookmarks