Results 1 to 2 of 2

Thread: Help!

  1. #1
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Quebec City, Quebec, Canada
    Posts
    1
    Carrier(s)
    Videotron
    Feedback Score
    0

    Help!

    Hey guys,

    I got a S3, it's originally from rogers.

    Now I'm with Videotron. I've unlocked the s3, threw my Videotron sim in it and it works...yet it's on roaming. I've figured that if I flash a Videotron Stock rom on the phone, it won'T roam anymore... I cant find the Videotron stock rom.

    Will this work and will ODIN do the trick?

    You guys have any idea or clue for this?

    heres my phone info at the moment;
    Model number :
    SGH-I747M
    Android version :
    4.1.2
    Baseband version :
    I747MVLDMF1
    Kernel version :
    3.0.31-1189444-user
    Build number :
    JZO54K.I747MVLDMF1
    IMEI :
    353321051853466 / 04

    Any and all help will be much appreciated.

    Thanks,
    Ian

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Posts
    614
    Carrier(s)
    at&t
    Feedback Score
    0
    Your phone does not support the AWS band that videotron's native hspa network operates on. So you will be roaming constantly.


    Sent with the HoFo App

Similar Threads

  1. T28W Unlock in USA - HELP!
    By boosthappens in forum SonyEricsson
    Replies: 17
    Last Post: 08-07-2001, 07:40 PM
  2. Need help for choosing new phone
    By Bonka in forum General Mobile Questions and Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-12-2001, 09:47 PM
  3. Help me to find SAR for Motorola v3690
    By Dmt in forum Motorola
    Replies: 0
    Last Post: 07-05-2001, 04:57 AM
  4. R520 Help!
    By ithink in forum SonyEricsson
    Replies: 3
    Last Post: 06-21-2001, 06:10 PM
  5. can any 1 help
    By Majed951 in forum Motorola
    Replies: 1
    Last Post: 05-13-2001, 03:50 PM

Tags for this Thread

Bookmarks