Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 31 to 45 of 45

Thread: Where to Find Band 4 Support on Freedom Mobile’s 4G Network

  1. #31
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    SW Ontario
    Posts
    1,828
    Device(s)
    RIM9790
    Carrier(s)
    Wind
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by keefrto View Post
    So I popped in a bell lte card, options for all manner of connections including lte. So it's not the phone. I guess I shall be waiting longer to see this magical network called lte

    sent by my BB KeyOne
    Can you see Freedom's network while the bell sim is installed?

    My wife's priv can...

    Sent from my LG-H933 using HoFo mobile app
    --------------------------------
    Un petit d'un petit
    S'étonne aux Halles
    Un petit d'un petit
    Ah! degrés te fallent

    Old French Proverb from the book of; Mots D'Heures Gousses Rames

    (I am the Stig!)

  2. #32
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    near Edmonton
    Posts
    414
    Device(s)
    BlackBerry KEYone
    Carrier(s)
    Freedom
    Feedback Score
    0
    Yup it's there as well

  3. #33
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Canada
    Posts
    171
    Device(s)
    HTC Touch (barely works now - piece of junk)
    Carrier(s)
    Telus
    Feedback Score
    0
    My iPhone 7+ has been showing LTE today and I’m on Band 4 but my DL speeds haven’t gotten higher than 10 mbps. So not sure if I’m benefiting from the LTE just yet. But it seems that I’m getting LTE on my phone. I’m also in Edmonton.

  4. #34
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    SW Ontario
    Posts
    1,828
    Device(s)
    RIM9790
    Carrier(s)
    Wind
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by keefrto View Post
    Yup it's there as well
    Yeah, there's something odd about Blackberry that way...

    I can drop my SIM into her phone and it doesn't show LTE, when just seconds before I'm using LTE on my phone. On band 4.

    It's a shame, because those Paratek radios on that phone are the best..


    Sent from my LG-H933 using HoFo mobile app

  5. #35
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    near Edmonton
    Posts
    414
    Device(s)
    BlackBerry KEYone
    Carrier(s)
    Freedom
    Feedback Score
    0
    I know FM said December but they won't say when? I guess when they do and I still can't get lte I will just give up

    sent by my BB KeyOne
    Lucky Albertan who has the promo loyalty $50 8gb lte plans = $33 each with discounts. And am not moving to new plans without my 1GB data roaming Canada and USA. Love for the Blackberry KEYone

  6. #36
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Toronto
    Posts
    127
    Device(s)
    iPhone 6
    Carrier(s)
    Freedom Mobile/Wind
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by keefrto View Post
    I know FM said December but they won't say when? I guess when they do and I still can't get lte I will just give up

    sent by my BB KeyOne
    Just a thought could it be your sim is the problem? I know a few people reported they had difficulty getting on LTE but once they swapped a new one, the problem is fixed.

  7. #37
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    near Edmonton
    Posts
    414
    Device(s)
    BlackBerry KEYone
    Carrier(s)
    Freedom
    Feedback Score
    0
    interesting that you think that my complaining seems to be minor. I have a twitter support message from FM not a few hours ago stating clearly that band 4 and 7 is not live in Edmonton yet their website says band 4 is. So just to be clear I don't make up fake news, it's obvious FM hasn't got a clue about what is working frequency wise or not

  8. #38
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    near Edmonton
    Posts
    414
    Device(s)
    BlackBerry KEYone
    Carrier(s)
    Freedom
    Feedback Score
    0
    I thought that as well so I confirmed with FM is working and they checked it out and said yes. I suppose I could insist on another one

  9. #39
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    near Edmonton
    Posts
    414
    Device(s)
    BlackBerry KEYone
    Carrier(s)
    Freedom
    Feedback Score
    0
    Confirmation from FM again stating that it's not live as yet and they are still testing. Three separate CS representatives now have told me. Of course I will stop my *****ing when it goes live. I thankyou

  10. #40
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    near Edmonton
    Posts
    414
    Device(s)
    BlackBerry KEYone
    Carrier(s)
    Freedom
    Feedback Score
    0
    Let's try whining as it didn't like beatching

  11. #41
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    2,324
    Carrier(s)
    4169582622 ANI #
    Feedback Score
    0
    does bb10 devices support volte? thx

  12. #42
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    near Edmonton
    Posts
    414
    Device(s)
    BlackBerry KEYone
    Carrier(s)
    Freedom
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by kocoman View Post
    does bb10 devices support volte? thx
    I would check out crackberry.com for that

    sent by my BB KeyOne

  13. #43
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    252
    Carrier(s)
    Wind Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by kocoman View Post
    does bb10 devices support volte? thx
    Yes they do, probably not Freedom's though if it comes.

    First you'd have to get LTE working. I don't even have the option on my Passport even with a new SIM and internet.freedommobile.ca APN.



    Sent from my Passport using HoFo mobile app

  14. #44
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    43
    Feedback Score
    0
    Vancouver west end...
    However I have lost band 66
    Service is now band 4, Bandwidth 5mhz
    Had band 66, BW 15mhz
    Hope they fix soon, unless someone knows how to lock the S8 to band 66?

  15. #45
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    43
    Feedback Score
    0

    Lost Band 66 .. only 5mhz BW on band 4

    Lost Band 66 .. only 5mhz BW on band 4
    Assume this will be fixed to favor band 66?

    Name:  wind4.png
Views: 236
Size:  176.8 KB

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

  1. Anyone know where to unlock an S8+ on Freedom Mobile
    By fleabaggs in forum Freedom Mobile (previously Wind Mobile)
    Replies: 2
    Last Post: 05-17-2017, 09:48 PM
  2. where to find new version on PST?
    By avi8tir in forum Motorola
    Replies: 2
    Last Post: 06-30-2005, 12:29 AM
  3. Where to find: Best Price on i860 ?
    By LuBi in forum General Nextel Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 12-17-2004, 02:32 PM
  4. Where to find contract length on My T-Mobile?
    By cmoney in forum T-Mobile
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2003, 11:00 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 08-19-2003, 07:37 PM

Tags for this Thread

Bookmarks