Results 1 to 4 of 4

Thread: Moto X Pure (clark) won't boot after latest LineageOS Update

  1. #1
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    56
    Device(s)
    Droid X Pure LineageOS, Droid Turbo CM13, Droid 4 Lineage
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0

    Moto X Pure (clark) won't boot after latest LineageOS Update

    Hopefully this is the right location for this post.

    So I've been using Lineage for most of this year, and have loved it. I have updated previously without any issue.

    Downloaded the December 4th update (whatever last week's was), and after flashing the zip in TWRP the phone gets stuck booting up.

    Try a few times, then decide I'll go back to one of my other LIneage updates, since I have a few downloaded. Try to flash that zip in TWRP, same thing. phone gets to the Lineage OS logo in start up, and just stays there (it has sat for an entire hour there lol).

    I have now tried to completely wipe the drive in TWRP, and still am getting the same behavior.

    What would be the next obvious step?

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    May 2015
    Posts
    113
    Feedback Score
    0
    Just delete the twrp it could be the wrong one for you phone model

    Sent from my SM-S327VL using HoFo mobile app

  3. #3
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    56
    Device(s)
    Droid X Pure LineageOS, Droid Turbo CM13, Droid 4 Lineage
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    not saying its wrong, but why would the TWRP be the issue? TWRP worked fine prior and hasn't been updated/changed to my knowledge...

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    56
    Device(s)
    Droid X Pure LineageOS, Droid Turbo CM13, Droid 4 Lineage
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by SadbutTrue View Post
    not saying its wrong, but why would the TWRP be the issue? TWRP worked fine prior and hasn't been updated/changed to my knowledge...
    welp, did another reflash and it seems to be working. false alarm, thanks chris etc

Similar Threads

  1. CDMA: LG Dare won't boot after BitPim. Help!
    By RatTub in forum TELUS Mobility
    Replies: 8
    Last Post: 11-13-2008, 02:04 PM
  2. Phone won't boot after flash
    By cpharvey in forum Motorola
    Replies: 9
    Last Post: 04-29-2005, 09:10 AM
  3. Help, Won't boot after flashed successfully?
    By herbertlee in forum Motorola
    Replies: 0
    Last Post: 01-27-2005, 02:33 AM
  4. New LG 4400 won't boot after loading wallpaper
    By speedy4322 in forum ringtone/wallpaper
    Replies: 2
    Last Post: 08-20-2004, 12:22 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 11-08-2003, 02:27 AM

Tags for this Thread

Bookmarks