Results 1 to 3 of 3

Thread: Can not use data on Airvoice SIM, a phone issue

  1. #1
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    122
    Feedback Score
    0

    Can not use data on Airvoice SIM, a phone issue

    I have been using Airvoice for a few years now and I have had no issues that needed a contact with the customer service. The data never worked on my Galasy S4 Play edition phone but I didn't care as I rarely needed the data.

    Now, I need the data and I am trying to figure out why the data does not work on my phone. I checked the APN setting on the phone to make sure everything is alright but it doesn't work. Tried my SIM on my wife's phone, HTC One X, works flawlessly. There is no firewall or something like that on the phone.

    Does anyone know what could be an issue? Is there such thing that the phone needs a reset at carrier's end like you need sometimes with the cable operator?

    Many thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5,264
    Feedback Score
    0
    Is it rooted? What carrier branded is it?
    If my actions include deeds of philanthropy in charity and acts of loving kindness I am living in my Faith.

    Red Pocket (AT&T) $192yr UTnT 5GB exp 08.08.19
    Red Pocket (AT&T) $184.50yr UTnT 1GB exp 02.19.20
    T-Mo Gold Rewards $10yr exp 01.16.20
    Tello x2 (Sprint) $5 1-use/3mo no exp by 10.05.19

  3. #3
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    122
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by zapjb View Post
    Is it rooted? What carrier branded is it?
    Yes, it is. Otherwise I don't know of other way to install ROM.

    It is i-9505G, i.e. Google Play Edition, Galaxy S4, not carrier branded, directly bought from Google.

Similar Threads

  1. can not access data on 2G (edge) network
    By Xavieryz in forum Android
    Replies: 3
    Last Post: 06-20-2009, 04:38 AM
  2. I can still use data on BB with non-bb 6gb plan right?
    By redfox1 in forum Rogers/Fido/Chat-r
    Replies: 8
    Last Post: 09-10-2008, 01:08 PM
  3. Can I use data on razr from iPhone card
    By ma20J in forum Apple
    Replies: 0
    Last Post: 11-18-2007, 02:49 PM
  4. razr can not use 3gp on fido network how 2 change?
    By cyberdude191 in forum Motorola
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-2005, 11:25 AM
  5. Can I use MMS on my non Rogers phone
    By WorldIRC in forum Rogers/Fido/Chat-r
    Replies: 4
    Last Post: 08-24-2004, 09:21 PM

Tags for this Thread

Bookmarks