Results 1 to 6 of 6

Thread: audio problem

  1. #1
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    32
    Feedback Score
    0

    audio problem

    I have a six week old Moto G4 Play which has developed an odd problem. Frequently over the last two days, when I make a call, the sound is fine for the first minute or so, but after that, although I can still clearly hear the person I am talking to, he or she cannot hear me. At first I thought it might be a headphone problem, since the first time it occurred, I was using headphones, but since then I have tried it with different headphones and without headphones at all. The same problem occurs. And it is happening on every call, not just on occasional calls. I have tried it inside and outside without success - and I am not in a rural area; I am in Santa Monica in Southern California. I have rebooted it several times and still the same thing happens. Does anyone have any helpful ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Chantilly, VA
    Posts
    464
    Device(s)
    Moto G4 Play
    Carrier(s)
    Red Pocket (AT&T)
    Feedback Score
    0
    You might be accidentally hitting the mute button on the screen. I can't tell you how many times I have done just that. I press the power button right after the person picks up to keep the screen off, so I won't accidentally press the mute button with my cheek.

    Sent from my Moto E (4) Plus using HoFo mobile app

  3. #3
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    32
    Feedback Score
    0
    Thanks, but no; I am not doing that.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Chantilly, VA
    Posts
    464
    Device(s)
    Moto G4 Play
    Carrier(s)
    Red Pocket (AT&T)
    Feedback Score
    0
    Can the person on the other end not hear you at all, or is it broken/garbled?

    Sent from my Moto E (4) Plus using HoFo mobile app

  5. #5
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    32
    Feedback Score
    0
    The person at the other end of the line gets complete silence.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    United States
    Posts
    17,489
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Sounds like a possible warranty issue, don't wait any longer and contact your carrier.
    If I'm annoyed and you're annoyed, does that make us a paranoid ??

    Sarcasm is a fine art...

    "Don't believe everything you think"

    It's not a matter of if you win or lose, it's how you assign the blame

Similar Threads

  1. Philips CamCorder Pro Audio Problems
    By nemik in forum Symbian/S60
    Replies: 4
    Last Post: 01-04-2004, 05:07 AM
  2. Message mail audio problem. Please Help!
    By pacman22 in forum General Nextel Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-03-2004, 07:39 PM
  3. Nokia 6610 Mic/Audio Problems
    By iamed in forum T-Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-2003, 01:07 PM
  4. Nokia 6610 Mic/Audio Problems
    By iamed in forum Nokia
    Replies: 0
    Last Post: 06-19-2003, 10:13 PM
  5. MBN Audio Problems
    By Notar in forum General Nextel Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-19-2002, 01:39 PM

Tags for this Thread

Bookmarks