Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 31 to 45 of 77

Thread: Official Tello Mobile thread

  1. #31
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    799
    Device(s)
    Nokia 3595
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Thanks. The SIM for most many phones are listed as "N/A". Any ideas why? I don't know why eBay seller don't include the SIM.

  2. #32
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    5,013
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by below20 View Post
    Thanks. The SIM for most many phones are listed as "N/A". Any ideas why? I don't know why eBay seller don't include the SIM.
    There should be at least one sim in every row. One is enough, since you can use any sim in the row.
    If not, please give me an example.

    EBay sellers are morons not to include sims in my opinion since they cost $2.99 with free shipping if they know where to get them (which they do not).

  3. #33
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    3,785
    Device(s)
    HTC MyTouch 3G
    Carrier(s)
    Sprint PCS
    Feedback Score
    0
    Can I put a Sprint-branded tablet on Tello Pay-Go?

  4. #34
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    5,013
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by monkeyboy View Post
    Can I put a Sprint-branded tablet on Tello Pay-Go?
    Should be fine if it says ok in the Tello checker.

    https://tello.com/bring_your_own_phone

  5. #35
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    3,785
    Device(s)
    HTC MyTouch 3G
    Carrier(s)
    Sprint PCS
    Feedback Score
    0
    trying to bring two Sprint devices onto Tello. Having problems with both.
    - the first device is an HTC One Max, formering on FP. All the usual activation methods failed. I was able to use manual programming to get voice working. But data still doesn't work.
    - the second device is a Samsung Galaxy Tab E, former on RingPlus. it of course doesn't do voice (does it? supposedly adding a dialer app should make it work) and data provisioning doesn't work.

    ideas? did all the usually settings/update profile, activate, etc. to no avail...

    how do you manually do data provisioning?

  6. #36
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    6,209
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by monkeyboy View Post
    trying to bring two Sprint devices onto Tello. Having problems with both. - the first device is an HTC One Max, formering on FP. All the usual activation methods failed. I was able to use manual programming to get voice working. But data still doesn't work. - the second device is a Samsung Galaxy Tab E, former on RingPlus. it of course doesn't do voice (does it? supposedly adding a dialer app should make it work) and data provisioning doesn't work. ideas? did all the usually settings/update profile, activate, etc. to no avail... how do you manually do data provisioning?
    see here, look under device activation - https://tello.com/help_center

  7. #37
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    3,785
    Device(s)
    HTC MyTouch 3G
    Carrier(s)
    Sprint PCS
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by october262 View Post
    see here, look under device activation - https://tello.com/help_center
    yeah, did all of that... no workie

  8. #38
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    USA
    Posts
    191
    Device(s)
    LG Tribute HD
    Carrier(s)
    TPO
    Feedback Score
    0
    I have a tello plan with different number.

    In addition:

    I am looking to convert my landline # to mobile. Will tello able to help?

    What is the process ?

    I tried to call, but no one is picking up at TELLO CS. Is anything going on there?

    Thanks for sharing.

  9. #39
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    13,738
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by RIMDHoward View Post
    I have a tello plan with different number.

    In addition:

    I am looking to convert my landline # to mobile. Will tello able to help?

    What is the process ?

    I tried to call, but no one is picking up at TELLO CS. Is anything going on there?

    Thanks for sharing.
    Simply follow the steps at https://tello.com/promo/switch .

  10. #40
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    65
    Carrier(s)
    Page Plus, Tello, T-Mobile, TRU SIM, Black Wrls
    Feedback Score
    0

    Pricing: UTnT v. UTnT + 500MB

    Quote Originally Posted by josephf View Post
    Just an interesting note:

    Tello's $9 plan for unlimited t&t plus 500 mb of data costs less after taxes than the $8 plan for unlimited t&t only.

    Confirmed. I had to downgrade the expanded $11 UTnT w/data plan to the new UTnT today, for a subscriber located in St. Louis, MO.

    Choice:
    • UTnT (no data): $8 + $1.47 taxes & fees = $9.47
    • UTnT w/500MB: $9 + $0.21 " " " = $9.21

    Only a few cents, but I opted for UTnT w/500MB. Will have to monitor to see if pricing holds over time.

    Tello has been perfect for the above user, and I have PAYGO lines for myself and a friend. This month, our PAYGO voice cost quietly plummeted from 3˘ to a penny a minute! Best deal around!

  11. #41
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    13,738
    Feedback Score
    0
    Yes, 1/1/2 certainly are good paygo rates!

    Come on 1/1/1!

  12. #42
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Republic of Texas
    Posts
    1,445
    Device(s)
    Moto X4, G Stylus, G Power, G7, G7 Power, G6, G5s+, E6, E5+, E5, E4
    Carrier(s)
    metro by T-Mobile, TracFone on Verizon, AT&T and T-Mobile, and FreeUp.
    Feedback Score
    0
    I hope these new PAYGO rates carry over to T-Mobile!

  13. #43
    Join Date
    May 2006
    Location
    Super Blue NoVA
    Posts
    2,606
    Device(s)
    iPhone 6S, Moto e, Lumia 635, Moto G 2nd
    Carrier(s)
    GoPhone x3, PPCx2, TMo2Go, TracfoneX3, H20, Tello
    Feedback Score
    0
    I've been a happy tello user for more than a year but my old moto e (1st Gen) is showing signs of age and I'd like to upgrade to a new inexpensive moto e (or g).
    Any recommendations where can I buy a new/refurbished compatible moto e/g phone that works out of the box with Tello, other than buying it directly from Tello itself? From any other Sprint MVNO perhaps?

  14. #44
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    255
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Jairzinho View Post
    I've been a happy tello user for more than a year but my old moto e (1st Gen) is showing signs of age and I'd like to upgrade to a new inexpensive moto e (or g).
    Any recommendations where can I buy a new/refurbished compatible moto e/g phone that works out of the box with Tello, other than buying it directly from Tello itself? From any other Sprint MVNO perhaps?
    Try E Bay. Make sure it has cdma for sprint since Tello uses sprint.

  15. #45
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    251
    Device(s)
    Nokia 3650
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Hi,
    Could someone please tell me if it is possible to deactivate automatic renewal with Tello? I do not see any way to do this on the Dashboard.
    Thanks,
    bill

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Similar Threads

  1. *****Official T-Mobile USA 3G Thread*****
    By matt.mingkee in forum T-Mobile
    Replies: 542
    Last Post: 05-10-2007, 10:03 PM
  2. The Official T-Mobile MDA/SDA Thread!
    By kaplanfx in forum Windows Mobile Devices
    Replies: 1804
    Last Post: 03-01-2006, 11:23 PM
  3. The Official T-Mobile MDA/SDA Thread!
    By kaplanfx in forum T-Mobile
    Replies: 1803
    Last Post: 02-24-2006, 12:29 AM
  4. Official Windows Mobile 2005 or 5.0 Upgrade Help Thread
    By 155 in forum Windows Mobile (Before 7)
    Replies: 71
    Last Post: 10-10-2005, 08:52 PM

Bookmarks